Elvileg holnap nagyon meg fognak verni az iskolában. Tudom, hogy megérdemlem, de azt nem tudom, hogy mikor tehetek feljelentést. Ha 8 napon belüli lesz a sérülés akkor is eljár a rendőrség?
Figyelt kérdés
Szóval, már év eleje óta érik egy kiadós verés számomra, cinikus vagyok és ezt a szakiskolások nem bírják, ma megrángatott egy csávó és beszélt hozzám olyan nyelven amit nem értek, kérdeztem mi ez a törzsi nyelv, erre az volt a válasz, hogy "holnap nem ne gyere iskolába ha nem akarsz kórházba kerülni"
Sanszos, hogy elvernek, többen mert összetartanak, kérdésem, hogy ha 8 napon belüli (remélem az sem ) sérülést szenvedek, mondjuk csak véraláfutás lesz akkor is hívhatok rendőrt és tehetek feljelentést? Vagy csak a suli fog fegyelmit indítani ellenük, persze ha nem úgy állítják be, hogy én bántottam 5 kigyúrt fiatalt és csak önvédelem volt.
Kicsit félek, mert 3 éve volt ilyen csak akkor azért mert még elsős voltam, most végzős vagyok.
2017. nov. 9. 20:03
11/11 zemanxyz válasza:
Szólj a rendőrségnek vagy az iskola igazgatónak volt szem vagy fültanuja az esetnek esetleg hangfelvétel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!