14 éven gyermek túl itta magát, lehet valami következménye?
mentőt hivtak, összesett az utcan, gyomrat kimosták. ennyi.rendörséget nem értesitették. drogot nem hasznalt.
jogilag lehet valami következmenye? nagymamanal volt, onnan elindult, hogy a baratnöjenel alszik. boltban vette a szeszes italt.kiszolgálták :(
#2: "Tegye föl a kezét aki 14évesen nem próbálta a piát!"
Kipróbáltam, de mértékkel! Nem mosták ki a gyomrom egyszer sem az életemben, és nem kerültem kórházba ez miatt! Pedig hidd el elég sokat ittam már életemben...
Kérdező! Szülőként egyértelműen meg kell büntetni a gyereket, ha félvállról kezeled ezt a dolgot és tudod hogy kiadják az italt a boltban akkor nem kell sokat várni a következő hasonló alkalomra...amiből már nagyobb bonyodalom lehet+
"Tegye föl a kezét aki 14évesen nem próbálta a piát!"
Próbáltam, de se akkor, se azóta nem kerültem kórházba miatta. Másrészt én elég csibész kamasz voltam, nem akarom hogy a gyerekem olyan legyen mint amilyen én voltam. Amit a kérdező ír (hogy tök részegen elmegy a barátnőjéhez aludni, ráadásul 14 évesen) az abba a kategóriába tartozik ami nálam szülőként sok lenne.
14 évesen ugyan még nem, de 16 éves korunktól már toltuk becsülettel. Szakközépbe jártam Pesten, '90 - es évek eleje, fiú osztály, ott aztán volt minden jó.
Persze eleinte elég volt két sör, egy - két boros kóla, aztán jött a fekete címkés cseresznye pálesz, a gyomrom kifordul az emlékére is.
Kell egy kis bűnözés is, kicsit korai, de ami történt, megtörtént, majd jó másnapos lesz, kihányja a lelkét. Nincs ezzel baj, ki kell ahhoz próbálni, hogy tudjuk milyen. Nem lesz mindenkiből alkoholista aki egyszer - egyszer "beüti a fejét".
Lenne annyi millióm, ahányszor becsápoltunk tini korunkban. Gazdagabb lennék mint Soros György.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!