Helyembe mit csinálnátok? Illetéket kell fizetnem.
Öröklök ingatlant, kb. 1 millió az illeték, de semmi vagyonom sincs, nem vagyok hitelképes.
Ha lemondok róla az államé ha nem mondok le akkor fél év múlva az övék.
Mielőtt megkapnám, hogy ingyenélőnek még levegő se jár, kérlek EÜ dolgozó vagyok, csak épp nem vagyok túlfizetve és max. fél millió hitelt kapnék úgy, hogy most se jövök ki a pénzemből, hó végén már 10. alkalom, hogy 1000 forint marad. Van vésztartalékom, ami 42 ezer forint.
Ja és nem kamu kérdés, van pár hetem dönteni. Nincs aki segítsen, uzsorába meg nem megyek bele...
Nekünk is kellett vagyonszerzési illetéket fizetni egy lakáscsere miatt. Kérvényeztem, és simán engedélyezték a részletfizetést. OK, nem éppen alacsony részletekben, de azért ki tudtuk fizetni - egyben esélyünk sem lett volna rá.
Szerintem kérvényezd te is, valószínűleg megkapod, hiszen nekik is az az érdekük, hogy fizesd ki, arra pedig csak így van esélyed, és ezt ők is elfogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!