Kellőképpen beteg lelkület kell hozzá. Fizikálisan meg annyi, hogy meg tudjon nyomni egy gombot. A pallos ideje lejárt.
2017. okt. 19. 08:44
2/8 anonim válasza:
Már nagyon régóta nem alkalmaznak hóhérokat. Mindig valamelyik börtönőr nyomja meg a gombot, mert már méreginjekciót alkalmaznak.
2017. okt. 19. 08:47
3/8 anonim válasza:
Régen, a közhiedelemmel ellentétben a hóhérokat nagy tisztelet övezte. Az volt a szokás, hogy megkérdezte a halálraítéltet, hogy megbocsát-e neki. Nem számítottak gyilkosnak, csak az ítélet végrehajtóinak. Ma már más idők járnak... Amúgy bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, csak leírtam a gondolataimat.
2017. okt. 19. 09:08
4/8 anonim válasza:
#2 méreginjekciót tudtommal csak az Egyesült Államok néhány államában alkalmaznak.
Gondolom, a harmadik világban még ma is kell némi anatómiai ismeret ahhoz, hogy miként oltsák ki az elítéltek életét.
Sztem az USA-ban néha van pszichológiai teszt, mivel elég megterhelő, hogy megölnek egy embert, még ha jogilag van is rá felhatalmazásuk.
2017. okt. 19. 09:14
5/8 anonim válasza:
Fehér oroszosságban, Kínában és talán még Irakban is van halálbüntis. Ott vannak hóhérok is.... Talán még Szaúd-Arábia ide tartozik. Gondolom különböző országokban különbözőek a feltételek. Arra is készülj, hogy itt ott azért a hóhérokat is időnként felkötik.
2017. okt. 19. 09:17
6/8 anonim válasza:
Mi kell hozzá?
Gyomor.
Mi nem kell hozzá?
Lelkizés.
2017. okt. 19. 09:29
7/8 anonim válasza:
Azt tudom, hogy amikor Mo-n még volt halálbüntetés, akkor a börtönőrök közül ajánlották fel egy arra alkalmas embernek, hogy vállalja-e. Ő vállalta és szépen begyakorolta az akasztást bábun. Utána pedig ő végezte az adott börtönben, amíg volt halálbüntetés. Úgy tudom, egyszerre 3 ítéletvégrehajtó volt Magyarországon. Az egyik a szegedi Csillagban, a másik a fővárosi Gyorskocsi utcában. Évente összesen 6-10 halálos ítélet volt, tehát ez abszolút alkalmi munka volt.
A többi napon ugyanolyan büntetésvégrehajtási dolgozók voltak, mint a többiek.
2017. okt. 19. 10:16
8/8 anonim válasza:
4: Bocs, igazad van. Nem tudom miért csak az USA ugrott be. Pedig pár éve még volt is hír, hogy valamelyik arab országban hóhért keresnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!