Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Gyermektartás díj fizetésre...

Gyermektartás díj fizetésre az anya jogilag kérhet letétet, biztosítékot?

Figyelt kérdés

Tartásdíjra van végrehajtási jog a lakásomon és ezért nem tudom eladni. Elmaradásom évek óta nincsen, és rendes fizetem a gyt-t.

Jelenleg pert indítottam ez ügyben exem ellen.

A végr.jog 5 éve került fel és azóta anya "rajta felejtette"

2017. okt. 13. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
fizettél?
2017. okt. 13. 18:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze. Sőt az elmúlt 2 évben a végrehajtói letiltás van aki közvetlenül a munkahelyemről van letiltva
2017. okt. 13. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor a végrehajtót kérjed meg, hogy szedje le, mert nyilván az tette rá...
2017. okt. 13. 18:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez már megtörtént többször is. Azt válaszolta hogy a végrehajtás kérésére törli csak. Úgyhogy patthelyzet ez. Nem maradt más hátra mint a hosszú pereskedés....
2017. okt. 13. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:
és milyen jogszabályra hivatkozik?
2017. okt. 13. 19:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Eddig semmire. A hivatalos felszólító levélre amit az ügyvédem irt neki nem is reagált, ezért lett elindítva a per. Sajnos tárgyalás csak jövő év elején várható. Döntés pedig gondolom nagyon soká...
2017. okt. 13. 19:24
 7/7 A kérdező kommentje:
A perben 300e ft-ot követelek tőle. Eddig ennyi költségem keletkezett az ügyben. Csak a perköltség és az ügyvédi díj kb 200e
2017. okt. 13. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!