Polgári peres eljárásban be lehet valakit perelni azért, mert egy élő youtube adásban teljes néven rágalmazta az illetőt?
A CD-k jók még?
Azért néha nézd át az egészet, mert 15 évet mondanak a gyártok hogy csak addig tárolják az adatokat.
És tárold ugyanazokat a képeket 2db CD-én, és ha az egyik tönkremegy akkor a másik CD-én még ott vannak.
Nekem vannak 8 éves CD-ék, zenék képek vannak rajtuk.
Verbatim, TDK, CD-éket használok, néha csak Maxell-t kaptam. A DVD lemezen filmeket tárolok legjobban, és volt már olyan DVD lemezem ami 1 év alatt tönkrement. DVD lemezből legtöbbet Maxell-t kaptam a kisboltban.
Halótál már a BLU-RAY lemeztől?
Arra sokkal több adat fér mint egy DVD-re.
Én úgy tapasztaltam a DVD lemez sokkal érzékenyebb a kisebb karcokra mint egy CD, mert van olyan CD lemezem ami nagyon karcos és semmi baja, lehet a BLU-RAY lemez meg még érzékenyebb a kisebb karcolásokra mint egy DVD lemez.
A felhő tárhelyekbe én se nagyon bízok, szerintem azért a Google nem csődöl be, max csökkenti a tárhelyet mint a Microsoft tette és törölt pár adatot, és közbe bele nézhetnek a felhőbe, vagy nem lehet bejelentkezni a fiókba.
Nekem már 2db merevlemezem ment tönkre, de azt mondták a merevlemez sokkal jobban bírja mint egy pendrive SSD.
Csak nem szabad mozgatni a gépet gép használat közben, nem szabad sok áramszünetnek lennie mert tönkre teheti, én ezért vettem szünetmentes tápot, minőségi alkatrészeket kell venni a gépbe főleg tápegységet mert tönkre teheti az egész gépet, ilyen HKC Codegen tápegységek szarok, olcsó húsnak híg a leve.
Külső merevlemezeket pendive-ot SD kártyát meg mindig lekel választani a (Hardver biztonságos eltávolítása és az adathordozó kiadása) és elrakni a dobozába és be a szekrénybe.
Én meg még bízok a VHS szalagokba azok jól bírják. Kell venni egy meghajtót a gépbe, és akkor ilyent kell venni LTO ez egy szalagos adattárolás 30-40 évig képes tárolni az adatokat.
Te csináltál videót miért használsz CD-t 2017-ben.
Én csak el mondtam a CD-se 100%-ig biztonságos, és nem elég csak egy helyen tárolni őket.
a román rém mondja, h csacsihasú miközben neki ekkora bele van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!