Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Polgári peres eljárásban be...

Polgári peres eljárásban be lehet valakit perelni azért, mert egy élő youtube adásban teljes néven rágalmazta az illetőt?

Figyelt kérdés
van ilyen, érdemes?

2017. okt. 10. 06:38
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

akk ez a röhögés is tetszeni fog:D

[link]

2017. okt. 18. 11:58
 22/30 anonim ***** válasza:

A CD-k jók még?

Azért néha nézd át az egészet, mert 15 évet mondanak a gyártok hogy csak addig tárolják az adatokat.

És tárold ugyanazokat a képeket 2db CD-én, és ha az egyik tönkremegy akkor a másik CD-én még ott vannak.

Nekem vannak 8 éves CD-ék, zenék képek vannak rajtuk.

Verbatim, TDK, CD-éket használok, néha csak Maxell-t kaptam. A DVD lemezen filmeket tárolok legjobban, és volt már olyan DVD lemezem ami 1 év alatt tönkrement. DVD lemezből legtöbbet Maxell-t kaptam a kisboltban.

Halótál már a BLU-RAY lemeztől?

Arra sokkal több adat fér mint egy DVD-re.

Én úgy tapasztaltam a DVD lemez sokkal érzékenyebb a kisebb karcokra mint egy CD, mert van olyan CD lemezem ami nagyon karcos és semmi baja, lehet a BLU-RAY lemez meg még érzékenyebb a kisebb karcolásokra mint egy DVD lemez.

A felhő tárhelyekbe én se nagyon bízok, szerintem azért a Google nem csődöl be, max csökkenti a tárhelyet mint a Microsoft tette és törölt pár adatot, és közbe bele nézhetnek a felhőbe, vagy nem lehet bejelentkezni a fiókba.

Nekem már 2db merevlemezem ment tönkre, de azt mondták a merevlemez sokkal jobban bírja mint egy pendrive SSD.

Csak nem szabad mozgatni a gépet gép használat közben, nem szabad sok áramszünetnek lennie mert tönkre teheti, én ezért vettem szünetmentes tápot, minőségi alkatrészeket kell venni a gépbe főleg tápegységet mert tönkre teheti az egész gépet, ilyen HKC Codegen tápegységek szarok, olcsó húsnak híg a leve.

Külső merevlemezeket pendive-ot SD kártyát meg mindig lekel választani a (Hardver biztonságos eltávolítása és az adathordozó kiadása) és elrakni a dobozába és be a szekrénybe.

Én meg még bízok a VHS szalagokba azok jól bírják. Kell venni egy meghajtót a gépbe, és akkor ilyent kell venni LTO ez egy szalagos adattárolás 30-40 évig képes tárolni az adatokat.

2017. okt. 18. 17:45
 23/30 A kérdező kommentje:
utolsó neked mi bajod?:D
2017. okt. 19. 04:38
 24/30 anonim ***** válasza:

Te csináltál videót miért használsz CD-t 2017-ben.

Én csak el mondtam a CD-se 100%-ig biztonságos, és nem elég csak egy helyen tárolni őket.

2017. okt. 19. 12:29
 25/30 anonim ***** válasza:
Szerintetek Zolinak nagy a pucája?
2017. okt. 19. 23:10
 26/30 A kérdező kommentje:

a román rém mondja, h csacsihasú miközben neki ekkora bele van:

https://www.youtube.com/watch?v=RzX_OIAx40g

2017. okt. 20. 04:57
 27/30 anonim ***** válasza:
Eddig bírtad csacsihasú? Legalább már mindenki látja, hogy te tetted fel a kérdést.
2017. okt. 20. 12:23
 28/30 A kérdező kommentje:
nem én vagyok az:D na pubábébé
2017. okt. 21. 04:25
 29/30 A kérdező kommentje:
bupápébééé, na már az összes videómat törölnöm kellett na sziasztok na sziasztok:DD
2019. szept. 26. 20:37
 30/30 A kérdező kommentje:
cseluttok na cseluttok megint meqrtak a bíróságon na persze azóta már egy szót sem ejtek róla
2019. nov. 5. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!