Bizonyos boltokban a vásárlásnál, pl Praktiker az irányítószámokat kérdegetik, illetve KÖVETELIK a vásárlóktól. Nem kívánok részt venni ilyen statisztikában, ezt meg is mondtam, mire lelettem hordva. Ugye hogy jogom van NEm résztvenni benne?
"Komolyan mondom, egyesek valami rinya fórumnak nézik ezt az oldalt. Idejönnek, azt hisztiznek, mint egy taknyos hülye gyerek.
Szánalmas, frusztrált balf-szok..."
Náluk csak azok nyomorékabbak, akik tényleg képesek és azért rinyálnak, hogy jááááj kik járnak ide, jóóóój mit írnak ide, hááááj milyen a helyesírásuk, júúúúj miért kérdezik ezt meg azt, mintha nekik kötelező lenne ide jönni és elovasni bármit is. Szánalmas, frusztrált balf-aszok :DDDDDD
Nahát, még egy díszf-sz... Adnék egy kockacukrot, de "sajnos" nem vagy itt...
De igazad van, kellenek az ilyen balf-szok. Egyrészt viszonyítási pont az értelmesebbnek, másrészt szórakoztatóak.
Te meg csak szimplán... áá, hagyjuk. :)
"Te meg csak szimplán... áá, hagyjuk. :)"
Ugyan már folytasd a rinyálást, az elégedetlenkedést, a méltatlankodást. Mesélj még, mennyi kínt kell kiállia ezt a fórumot olvasva egy ilyen "Szánalmas, frusztrált balf-asz"-nak.
Továbbra is vicces, hogy mennyire nem veszed észre a kis tökmag agyaddal, mennyire te vagy az a bizonyos bagoly aki jól megmondja a verébnek.... :D
Hüp-hüp (*mindig megríkatnak a papagájok)
Na jól van, pubi, én léptem, simogasd csak a kérdező buksiját tovább. ;)
Azért picit aggódom a kérdező miatt.
Videót ígért bizonyítékként. Úgy látszik más jogaira nem annyira finnyás.
Mégis hogy képzeli, hogy kép és hangfelvételt készíthet magánterületen, engedély nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!