Ha postán valaki küld nekem egy csomagot, ami valószínűleg illegális szereket tartalmaz, és a rendőrség a postán megtalálja, akkor mit mondjak neki?
Normálisan be kellett volna menned a rendőrségre, elmondani, hogy valaki bedobta ezt hozzád és kész. Csak bedobhatták, mivel ahogy írtad feladó nem volt rajta, úgy meg a Posta nem kézbesíti.
Ha meg nem te rendelted, semmi közöd hozzá akkor nem csinálnak veled semmit se, csak kihallgatnak és tanú leszel legfeljebb.
Inkább amiatt rettegnék hogy mi van ha azok kopogtatnak akik fizettek ezért a szerért és te kidobtad nekik. De amúgy a törvénytisztelő megoldás a rendőrség lett volna.
Amíg nem tudják bizonyítani, hogy te vásároltad addig bőven elég ha tagadod.(bár eleve szerintem köteles lennél egy ilyen eseményt jelenteni) Ellenben gondolom egy ilyen csomag címzettének lenni már feljogosítja a rendőröket, hogy kicsit utánanézzenek az internetes előzményeidnek illetve a pénzmozgásaidnak és akkor kiderül, ha véletlenül mégis te rendelted vagy te fizetted.
Szerintem csak gyerekek szórakoztak.
Mégis ki menne oda egy borítékkal, hogy bedobjon benne egy szem gyógyszert?? :D
Ne parázz ennyire.
Ha meg valaki illegális dolgot küldd neked, akkor az az ő felelőssége. Tudod bizonyítani, hogy te nem rendeltél semmi ilyesmit, hiszen a megrendeléseknek nyoma van.
Nem kell vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!