Illegális valakinek viccből arrébb tolni az autóját pár méterrel?
Szerintem vicces lenne keresni egy autót, aminek efelejtették behúzni a kézifékét és arrébb tolni 10-15 méterrel, pusztán poénból.
Amennyiben az autó látható maradna és nem sérülne meg, megbüntethetnének érte?
Köszönöm a gyors választ!
Azért kár, biztosan jó móka lehetett volna.
nem sérülne meg és magántulajdon révén hozzá se érnek. na nagyokos?
amúgy most elméletileg beszélgetünk. de most komolyan nekem állsz mert ugyan azzal a gondolatmenettel válaszoltam a kérdezőnek? Miért nem a kérdezőt oktatod ki, hogy más tulajdonához nem nyúlunk hozzá? Én nyílván vicceltem és csak az illusztráció kedvéért írtam. A kérdező komolyan gondolja. Miért engem próbálsz kioktatni te fogyatékos?
Vegyük azt, hogy én is szeretem a mókát, és mondjuk nekitolatok a falnak. úgy, hogy a fal és a lökhárító között vannak a lábaid. Viccből.
Aztán behúzom a kéziféket, és otthagylak holnap reggelig. Na persze ezt is - ahogy Te írod- pusztán csak poénból.
Nem tudom Te mennyire találnád viccesnek, én valószínű sokáig mosolyognék rajta(d). ;)
Kedves 6-os!
Értem én, hová akarsz kilyukadni, de azért egy autó arrébb tolása és egy személy órákra történő beszorítása valahová mégsem teljesen ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!