Ha a bank csökkentett áron el akar adni egy házat hitelnemfizetés miatt, arra az összegre a tulajdonosnak van elővásárlási joga?
Figyelt kérdés
2017. szept. 9. 13:29
11/15 anonim válasza:
Jó, ezt tudom, de te sem annyiért akarsz dolgozni, amennyi a mindennapi megélhetésedre elegendő, hanem annyiért, hogy legyen majd új tv, telefon, autó, ház, stb, akkor más miért adjon pénzt neked mindenféle haszon nélkül?
Amúgy ismertek a feltételek, aztán ha nem tetszik, akkor várhatod a jótét lelket, aki majd haszon nélkül ad hitelt.
A devizahitelesekről, pedig majd akkor beszéljünk, amikor nem járnak még így is jobban, mint a forint hitelesek. Szerintem ez az igazságtalanság.
12/15 A kérdező kommentje:
azért nem éppen haszon nélküliség az, ha valaki 6 milliós hitelre miután 8 milliót kifizetett már csak plusz 4 milliót fizet ki a tényleges lejárta előtt.
2017. szept. 9. 23:20
13/15 anonim válasza:
Hát igen, de még mindig a legtöbben jobban jártak,mintha akkor forint hitelt vettek volna fel. Szóval azokat én sohasem fogom sajnálni, csak azokat akiknek nem volt választásuk.
14/15 A kérdező kommentje:
de hisz ép ez volt a gond, hogy nem volt más választás mert a bank nem adott más választást.
2017. szept. 11. 00:34
15/15 A kérdező kommentje:
aki a devizát nem tudja fizetni, az a forinthitelt sem tudná fizetni úgyhogy ezt az érvet végkép nem értem.
2017. szept. 11. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!