Hát lehet ,csak nem foglalkozik vele senki . Ismerős a helyzet .
2017. szept. 8. 22:41
2/16 anonim válasza:
És mire számítasz, mi történik? Börtönbe kerülnek az elkövetők?
Az iskolának ez fontos része, megtanulod hogy kezeld az ilyen konfliktusokat. Nem figyelsz oda, felszólalsz érte, kiállsz magadért, vagy sírva a sarokba ülsz, te döntöd el.
2017. szept. 8. 22:44
3/16 anonim válasza:
Én mindig azt tanítom a fiamnak (9,5 éves), ha csúfolják, gúnyolják, akkor védje meg magát. Természetesen szóban szóljon vissza, de ha eldurvul a helyzet nyugodtan bass*za fejbe akár egy féltéglával azt, aki nem hagyja. Aztán, hogy ennek mi lesz a következménye, majd utána ráér. De védje meg magát és soha, ismétlem soha ne ő kezdeményezzen.
Lehet, mert garázdaság igaz, hogy csak a szabálysértési alakzata, de 1-2 rendőrségen töltött óra elveheti a kedvüket a további csúfolódástól.
2017. szept. 8. 23:40
6/16 anonim válasza:
Az én gyerekem megvédte magát ,mégis őt jelentették fel. Csak fenyegetés volt ,se füles se fél tégla. Ennyit az emberekről. Szemét világot élünk ,de legyél erős mert csak azok haladnak előre .Ne hagyd magad !
2017. szept. 9. 00:32
7/16 anonim válasza:
"Az iskolának ez fontos része, megtanulod hogy kezeld az ilyen konfliktusokat. Nem figyelsz oda, felszólalsz érte, kiállsz magadért, vagy sírva a sarokba ülsz, te döntöd el."
Ezt Rákosi elvtárs se fogalmazhatta volna meg jobban.:D
Kérdező, szerintem mindenképpen tegyél feljelentést szüleiddel. Az őrsön majd kicsit megszorongatják a töküket és legközelebb majd jobban meggondolják kivel folytassák ezt... Amúgy elgondolkodtató, hogy az ilyen semmirekellő véglényekből milyen felnőtt válik majd. Antiszociális pszichopaták az ilyenek.
2017. szept. 9. 08:57
8/16 anonim válasza:
Engem nem érdekel, ha feljelenti akárki is, amíg megvédi magát, és nem ő kezdeményezett, hanem kiprovokálták, akár erőszakkal is.
2017. szept. 9. 09:34
9/16 anonim válasza:
# 7
Ennek semmi köze rákosihoz, ez szociológia. Egy ember jellemfejlődésének fontos része az óvoda és az iskola, ott találkozol először olyan helyzetekkel, konfliktusokkal amikkel otthon nem. Kiközösítés, csúfolás, közös ellenségkép(tanár), lázadás, satöbbi. Ezeket meg kell tapasztalni az iskolában hogy felnőtt korodban tudd kezelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!