Ha sikertelen öngyilkossági kísérletet teszek, megbüntetnek gyilkossági kísérletért?
Figyelt kérdés
2017. szept. 8. 20:48
1/11 anonim válasza:
Természetesen, börtön jár érte.
4/11 anonim válasza:
Nem,de ha mondjuk felrobbantod a házad gázpalackkal (volt rá példa) és túléled,de mások megsebesülnek,akkor elítélnek.
5/11 anonim válasza:
Ha mások is megsérülnek, akkor igen. Ha nem, akkor pár hét zárt osztályra számíthatsz.
6/11 Zápor 3.0 válasza:
Attól függően, hogy milyen módszerrel próbálod, az emberölést az követi el dobpergés... - "aki mást megöl".
Az eddig válaszok alapján szerintem már össze tudod rakni a dolgot.
7/11 A kérdező kommentje:
Miért, én nem vagyok ember?
2017. szept. 8. 22:42
8/11 anonim válasza:
Azért mert az öngyilkosság meg a gyilkosság nem ugyan az a dolog, ahogy a görögdinnye meg a sárgadinnye sem a közös nevező ellenére sem.
9/11 anonim válasza:
Aki saját magát akarja megölni, az segítségre szorul, nem büntetésre.
10/11 Andizsuzsi válasza:
"Miért, én nem vagyok ember?"
Aki MÁST megöl. Mit nem értesz ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!