Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha letépkedek néhány Két...

Ha letépkedek néhány Két farkő kutyapárt plakátot, azért büntethetnek? 15 vagyok, felelősségre vonhatnak?

Figyelt kérdés
2017. szept. 6. 21:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
69%
Tanulj egy picit. Még úgy tűnik nagyon könnyű téged befolyásolni a propagandaszövegekkel. Ez persze 15 évesen még elnézhető, de jobb, ha minél hamarabb kinősz belőle.
2017. szept. 7. 00:05
 22/30 A kérdező kommentje:
Propaganda szövegek? Tényleg?
2017. szept. 7. 00:21
 23/30 anonim ***** válasza:
66%

"Inkább félek a migránsoktól mind hogy elkezdjenek robbantgatni itt nekem, meg az utcára sz*rni. "

Ma Magyarországon nem igazán vannak migrik, legalábbis olyan tömegesen szabadon kószáló bagázs nincs. Ha veszed a fáradtságot és elkezdesz sétálni mondjuk a észak felé a vásárcsarnoktól hát lehet meg fogsz lepődni mennyi helyen van összesz*rva az utca migrik nélkül is, Budapesten gyakorlatilag a "belvárosban".

Feltehetnénk az örök érvényű kérdést: Mi volt előbb? A Migráns vagy a kula az utcán? :D

2017. szept. 7. 02:01
 24/30 anonim ***** válasza:
79%
Szia. Én utcaseprő voltam. A szabály az, hogy a szabályos helyen lévő plakátot nem lehet leszedni, akármi is van rajta. Amelyik nem szabályos helyen van pl.: villanypózna, utcai táblák, oszlopok azokat nyugotan le lehet szedni, sőt kötelező eltávolítani és köszönjük ha segítesz benne. Én azt tapasztaltam a városban, hogy a kétfarkúak nagyon sokszor plakátolnak szabálytalan helyen, matricákat ragadsztanak olyan helyekre ahová nem lenne szabad.
2017. szept. 7. 07:09
 25/30 anonim ***** válasza:
43%

15 éves.pff

Orbánimádó és liberalizmus ellenes.

Valami elkényeztetett kisgyerek lehetsz,akiknek a szülei gazdagok és jól jártak a fidesszel.

2017. szept. 7. 08:45
 26/30 anonim ***** válasza:
46%

15 évesen inkább figyelj az órákon és ne plakátokat akarj letépkedni.

Hogyan zavarna téged, hogy mit hirdetnek, ha semmit se tudsz azokról amikről a plakátokon beszélnek? 0 élettapasztalatod van még 15 évesen, semmit nem tudsz a világ működéséről. Ne a TV-ből indulj ki, amit ott mondanak neked benne, hogy milyen jó ország.

Azt meg viccesnek tartom, hogy eddig senki se félt a muszlim vallásúaktól, az araboktól, holott már évtizedek óta jelen van az országunkban, mégse történtek merényletek. Minő meglepő a körúti robbantó se menekült volt. De továbbra is rettegjünk attól, hogy felakarnak robbantani minket.

2017. szept. 7. 09:00
 27/30 anonim ***** válasza:
59%
Az a baja a szegény párának, hogy azt hiszi, hogy a kerítésnek bármilyen haszna van és hogy megállította a migránsokat, miközben az állította meg őket, hogy lefizettük Törökországot. De most mit várunk el, 15 éves. Ennél sokkal több, kifejezetten ostoba felnőtt él az országban.
2017. szept. 7. 09:16
 28/30 anonim ***** válasza:
25%
27: Az a gond, hogy már 15 évesen is ilyen hülyeségekkel beszélik tele a fejét és már ilyenektől retteg, hogy felrobbantják majd magukat a menekültek. Kicsit gáz már, hogy 15 éveseknek próbálják átmosni az agyukat.
2017. szept. 7. 09:41
 29/30 kovpet ***** válasza:
23%
Te srác, miért zavar, hogy "mindenhol" ezek a plakátok vannak? Egyrészt nincsenek mindenhol, másrészt nem a te pénzedből kerültek ki. Inkább zavarjon az, hogy a te (illetve a szüleid) pénzéből plakátozta tele az országot a főnököd magyar nyelven a menekültekhez szólva, hogy ne vegyék el a munkánkat. A Brüsszel-megállító kampányról nem is beszélve. Demagógia a köbön.
2017. szept. 7. 09:52
 30/30 anonim ***** válasza:
47%

Már a kérdés is nevetséges.

Neked lehet véleményed, de másoknak nem? Te letépeted a plakátot amiért más fizetett?

Ha valakin olyan ruha van ami nem tetszik akkor letéped róla?

Ha valakinek nem tetszik a mondanivalód, akkor pofon vághat?

2017. szept. 8. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!