Vajon miért nem kaptam meg azt a fizetést amire számítottam?
Bruttó 185 ezer forintos fizetés van a papírjaimon, semmilyen kedvezményre nem vagyok jogosult, és ahogy számoltam 123.000 forint a nettója, én mégis csak 118 ezret kaptam.
Volt egy munkaruha tartozásom, amit gondoltam,hogy levontak (kb pont 5 ezret ér egy felső ruházat- a többit visszaadtam), de már hívtak,hogy azt vihetném vissza.
Tehát nincs levonva.
Kérdésem,hogy lehet más oka is a különbözetnek, vagy az asztalra kell csapni?
Gondolom kaptál bérpapírt, azon rajta van, hogy mire mennyit vontak le. Egyébként valóban többet kellett volna kapnod, de nyilván nem tudjuk, hogy neked még ezen felül mit vontak le.
Amúgy nekem is volt olyan, hogy amiatt lett kevesebb a fizetésem, mert kaptam mondjuk ügyeleti pénzt is abban a hónapban, amit külön kaptam a fizetésemtől, amiből akkor nem vontak adót, hanem utána vonták le a béremből, tehát emiatt kaptam kevesebb fizetést, mint szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!