Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem lenne célszerübb befogadni...

Nem lenne célszerübb befogadni a keleti menekülteket befogadni és az összes kommunistát kitoloncolni az országból?

Figyelt kérdés
Ha jol tudom keleti arab térségekben ahonnan az emberek menekülnek kommunizus van tehát az nekik maga a paradicsom lenne. Ott végre mindenki szegény lehetne es még zsidók sincsenek.

2017. aug. 28. 16:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Mindig azzal vádold a szemben álló felet, amit magad csinálsz, csináltál vagy csinálni fogsz. És nevezd mindig ellenségnek.

3.Ha nem lesz szocializmus, gyorsan kezd el építeni a kapitalizmust, de a szájad a nyilvánosság előtt arra álljon, hogy szociálisan érzékeny vagy.

4.Kapcsolataid fenntartásakor mindig a párttagság legyen meghatározó. Az ezen kívülieket ott használd ki, ahol csak tudod. Ez kötelesség. Ha mégsem sikerül, parancsolj nekik, vagy fenyegesd meg őket.

5.Ha valamilyen szellemi kezdeményezést nem tudsz meghiúsítani, úgy vegyél részt benne. Épülj be és rombold szét.

6.Mindig tegyél sejtelmes célzásokat a másik fél erkölcseire, nem baj, ha az nem igaz. És ismételd, ahányszor csak tudod. Míg mindenki elfelejti, hogy honnan is indult az egész.

7.Beszélj a nép belső ellenségeiről. Hivatkozz olyan forrásra, amely nem létezik. Ezzel okos is leszel, de nem baj, ha nem jön be. Ha mégis rajtakapnak: tagadj körömszakadtig.

8.Legjobb kapcsolatod a kommunista sajtóval legyen. Azokkal mindent elintézhetsz, ha kell pénzt is adj nekik, elfogadják.

9.Alapelved mindig az övön aluli megoldás legyen. Ezt hamar megszokod és nem kerülsz ellentétbe saját természeteddel.

10.Soha ne feledd az örökös alapelvet: ami a másé az az enyém, ám ami az enyém, az a mienk s ahhoz másnak semmi köze nem lehet.

Ha még ez sem lenne elég bizonyíték hadd tegyem ide Szolzsenyicin tételét a bolsvikokról.

Ő csak ismeri őket / „Ivan Gyenyiszovics egy napja”/ a Gulagokig bezárólag: SENKI JOBBAN, RÖVIDEBBEN LE NEM ÍRTA ILYEN E TÖRTÉNELMI HORDALÉKOT.

Én csak e szerint élek, az elmebetegek ti vagytok!

2017. aug. 28. 18:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
"Már bocs, hogy ilyen erkölcstelen és lelkiismeretlen vagyok". Nem célozgattam én semmire, csak egyetértettem veled.
2017. aug. 28. 18:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Már csak a félreértések elkerülése végett, mielőtt még "megtudnám tőled", hogy kommunista vagyok...
2017. aug. 28. 18:41
 14/21 A kérdező kommentje:
:D
2017. aug. 28. 18:42
 15/21 anonim ***** válasza:
Egyébként ezen pontok nagy része, "ráhúzható" más eszmékre is.
2017. aug. 28. 18:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Képzelem milyen eszmék lehetnek amik a kommunisták 10 parancsolatára epítkezik.
2017. aug. 28. 18:55
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Talán igazad van, nem annyira eszmék, inkább pártok, melyek a kommunizmussal szemben pozicionálják magukat, mégis ezen pontok szerint léteznek.
2017. aug. 28. 19:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdező olvasgass egy kis történelmet, földrajzot, politikát, egyszóval legalább az általános iskola anyagát vedd át. akkor megtudnád, hány évesek ma a kommunistáid, sőt, hogy egyáltalán kik ők és miért. Sőt még a keleti országok államrendjével is tisztába jöhetsz. Nyilván Fejszál kommunista királyra gondolsz, vagy a kommunista olajsejkekre. agy íz afgán arabokra, ahol éppen a kommunista terroristák robbantgatnak?
2017. aug. 28. 19:21
 19/21 A kérdező kommentje:
Tényleg van 1-2 pont amit mindenki v más is használ. De nem mind1 hogy pl egy munkahelyen vagy a suliban probálják megakadályozni azt h valaki feljebb lepjen, elörébb jusson. Úgy értem hogy ha az öseink kommunisták lettek volna akkor még mindig a fán lógnánk és egymás xarával dobálnánk egymást. Aki meg feltalálja a wct azt meg kicsinaljak..na
2017. aug. 28. 19:27
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem olvasok utánna, mert a kérdés poén(félig), illetve a kommunisták gyerekei is kommunisták lesznek.

Példával alátámasztva:

20 éves csaj a munkahelyen aki szerint minden gazdag dögöljön meg vagy minimum tegyük tönkre, minden a zsidók miatt van es a politikusok miatt, AKI PEDIG SZELLEMI MUNKÁT VÉGEZ AZ SZÁNALMAS ÉS UNDORÍTÓ(persze közben ö is arról álmodozik de mivel erre nincs lehetösége neki másnak se legyen és az amugy se munka..:D

2017. aug. 28. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!