Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek mikorra lesz...

Szerintetek mikorra lesz legális a marihuána az országban?

Figyelt kérdés
Nem gondolom, hogy kártékonyabb az alkoholnál...

2017. aug. 19. 00:24
1 2
 1/11 anonim válasza:
3%
Ahol emberhez méltóan tudnak viselkedni ott legális, itt? Még csak az hiányozna! Tessék kevesebb bűncselekményt elkövetni aztán majd állambácsi ezt megjutalmazza. Jah, hogy te jól viselkedsz? Ez sajnos ehez még kevés. :/
2017. aug. 19. 00:37
 2/11 anonim válasza:
94%

Ez nagyon egy szétbeszélt kérdés. Tudod, az alkohol, mint "agypusztító" szer, régóta a kúltúránk része. Ezer féle alkohol kapható, ezerféle országból. Ennek a "kultúramorzsának" pedig idő kellett, hogy kiforrjon. Na most, a marihuána egy nagyjából új dolog. (Legalábbis nem több száz éves cucc itt, európában)

Ezálltal nincs megszokva, mint pl a bor, ami már több ezer éve készül. Így is egyre több országban legalizálják, szóval az idő ezt is megoldja. Mondjuk itt közép európában ez nem mostanában lessz, de szerintem van remény :D

2017. aug. 19. 00:37
 3/11 anonim válasza:
95%

Előző vagyok.

Azt kihagytam, hogz sajnos kishazànkban az elmaradottsàg miatt nem úgy megy a füvezés, mint pl Hollandiàban, as USA egyes részein, ahol előveszik otthon a bongot, és szinte rituálészerűen elszívnak egy grammot per alkalom. Ez a füvezés. De itthon... Rossz nézni, ahogy a 15-16 éves fiatalok veszik a szar minőségű, barna gazt a legolcsóbb dílertől, amit az anyjuktól lopott pénzből vettek. Aztán tekernek egy cigit kb 0.1 grammal (de ha 0.2 van benne akkor húúú)

Aztán elszívják a tekervényt nyolcan. Ilyen használattal viszont nimcs nagy esély. Lépnie kéne valahogy a használóknak.

2017. aug. 19. 00:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Amúgy én nem értem, hogy lehet találni jó dílert, meg amúgy is egy olyan embert nem találok aki árulna :D vagy talán rossz helyen keresek?:/
2017. aug. 19. 00:55
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Amikor Orbán vagy valamelyik alattvalója rájön hogy mennyi adót lehetne belőle kihozni. Továbbá akinek nem jutott dohánybolt a haverok közűl az majd kap nemzeti marihuánaboltot.
2017. aug. 19. 00:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Most megjelent előttem a Nemzeti Vadkenderbolt és nagyon nevetek.😂😂😂
2017. aug. 19. 01:22
 7/11 anonim válasza:
100%
Hát, pesten sok helyen még üt is valamit a színvonal, de itt lenn vidéken, szutykos a minőség, és kevés is van.
2017. aug. 19. 01:27
 8/11 anonim válasza:
100%
Az a vicces, hogy ahol legális ott kissebb rá az igény. Ahol meg nem, ott nagyobb. Fiatalok körében is menőbb, ha illegális a cucc.
2017. aug. 19. 23:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Állambácsi megjutalmazza?? Neked lehet, hogy orbán az apád, és neki tartozol elszámolni valóval, de nekem nem! Mégis mi köze van az államnak ahhoz, hogy én mit szîvok/szúrok/veszek be?
2017. aug. 24. 20:20
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
Soha! Ez az ország konzervatív,prűd és visszamaradott. Én megyek Hollandiába és nem fog hiányozni Orbánisztán;)
2017. szept. 8. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!