Ez a gyűrű illegális?
Figyelt kérdés
Boxerként is használható, de gyűrű. Illegális hordani és szükség esetén önvédelemre használni?
2017. aug. 11. 23:45
1/5 anonim válasza:
Ez nem boxer, kicsit sem. Ez max arra jó, hogy az ujjadat eltörd.
2/5 anonim válasza:
Ez inkább rád veszélyes. Ettől az is jobb, ha markodba szorítasz valamit. Ukrán barátaimnál láttam, több harisnya egyben és benne félmarék kétszázas. Nincs tiltva, hogy harisnyában tartsd az apród. Akit ez eltalál, hát...........
Viszont ez is önveszélyes, ha nem értesz hozzá.
3/5 anonim válasza:
Ezzel csak az ujjaidat fogod eltörni. Nem véletlenül támaszkodik a valódi boxer a tenyeredbe, az tart ellen az ütésnek.
4/5 anonim válasza:
és ha eltürik az újja mi van? Majd beforr.
5/5 anonim válasza:
Ez érdekes kérdés, mivel a közbiztonságra különösen veszélyes eszközöknél a boxert mint lehetséges tárgyat nevezik meg az ütés erejét-hatásosságát növelő eszközöknél. Azért fogalmaztak ilyen trükkösen, hogyha valaki kitalál esetleg egy másmilyen eszközt, és elnevezi azt pl bixernek, ne kelljen átírni miatta a törvényt. Tehát minden olyan tárgy amivel az ütés erejét, hatékonyságát növeled, az tiltott. Az másodlagos hogy magadnak is okozhatsz vele sérülést. Ha használod mindenképp szorulhatsz, mert ezt nehéz kimagyarázni hogy a szépségért, anyagáért (pl arany) viselted. Találkoztam egyszer egy olyan emberrel, akinek mindegyik úján volt egy bazi pecsétgyűrű. Amikor megkérdeztem miért van annyi gyűrűje, akkor azt mondta boxer helyett van, ebbe nem köthetnek bele a rendőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!