Ezt szabad csinalni az eladonak?
Tortent ez mai nap folyaman: mult heten,kineztem egy weboldalt amit megvennek irtam.a tulajdonosanak facebookon felvettuk a kapcsolatot. Elkezdtem vle beszelgetni mondtam hogy mennyi keretem van mennyi penzzel rendelkezem.
Ebbe a weboldalba ketten dolgoznak azt mondta, majd telefonon is beszeltunk ,akartam volna egy szemelyes talalkozot. Utana facebookon irta hogy csinaljak.szerzodes tervezetet, valsmilyet csinaltam, es hogy megbeszsli majd az uzletarsaval, aztan eladkak az egesz 100 szazalekot. Oke mondtam keret.megvan ra. Aztan felhivott az uzlettrasa is hogy holnapra lebeszeltek egy idopontot, az o ugyvedukkel, plussz 4 ora back up, meg nem tudom mi. Es hogy talslkozunk es vigyek valamennyi milliot. Par ora mulva viszzairok hogy megsem lesz igy jo, mert en megnezni akarom.eloszir, meg reszletes infot es nem megvenni. Erre a elado mar visszamondani nem lehet es fizessek ki neki 100'ezret mert neki ez ennyibe kerult koltseg. Erre ma talslkoztunk elkerte a szwmelyimet, lakcimemet, en hu@e odaadtam, kiallititt egy szamlat hogy fizessem ki, majd es ha nem fizetem ki akkor feljentbortonbe csuk, mivel jok a kapcsolatai azt mondta.sosem voltam ilyen helyzetben.semmilyen szerzodest nem irtam ala. Egy olyan szamlat allitott ki, amin nincs semmi feltuntervr cdak hogy en szolgaltatast vettemigenybe ami nem igaz. O azt mondta ha 5-30napon belul nem fizetem ki, akkor birosag ele viszi az ugyet. Es olyan jok.a kapcsolatai hogy le is fog csukatni.mit csinaljak?
Ilyen helyzetben?'en cdak egy szimpla erdeklodo voltam. Ma talalkoztunk, hogy fizessem ki, eloszir talalkoztunk aztanfeloraban bemutatta hogy mirol.szol az oldal. De ez ingyen miert nem lehetett? Azt mondta hogy en kertem telefonban hogy egybol, legyen ugyved es szerzodes . Es hogy ok leszerveztek de en lemondtam. Es ezert 100ezer.
Durva, mit lehet tenni?'egyilyen csalonak akit nem ismerek fizessm ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!