A holland törvények szerint egy 20 éves holland férfi milyen segélyt kaphat?
valószínűleg nem, de önkormányzatnál érdeklődhetsz.
Meg volt a "digitális magyarország" vagy vmi hasonló program, ahol a rászorulóknak laptopot, tabletet osztogattak, szóval valószínű, hogy más műszaki cikkek is lehettek, viszont az a program már lezárult és nem tudom, lesz-e másik helyette.
"holland törvények szerint..."
"most az a kérdés, hogy te itthon kaphatsz-e ingyen tv-t?"
"Igen"
Komolyan, ez nekem már sok, teljesen kiégtem.
Nem te vagy véletlenül, aki lakhatáshoz való jogból levezette, hogy neki jár az ingyen lakás?
A holland állam kegyetlenül gondoskodik a rokkantakról, betegekről. Ilyen esetet nem tudok neked említeni, de egy másikat igen.
Nővéreimmel kint élünk ők már elég rég óta és van egy barátnőjük - ott született, holland állampolgár, de magyarok a szülei és annak is vallja magát. Ő nem tud dolgozni, mert pszichés baja van. És múltkor mesélte a nővéreimnek, hogy bemegyek az önkormányzathoz és kérni fogja, hogy kevesebb adót kelljen neki fizetni, mert sok a kiadása és meghízott a gyógyszereitől. És valószínűleg meg is fogja kapni. Mondjuk nekem ez már kicsit sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!