Ugye ez nem valósít meg bűncselekményt?
Figyelt kérdés
Még 2006-ban történt amikor 15 éves voltam, hogy a nagypapámnak adtam három szem gyógyszert hogy vegye be. Már nem tudom megmagyarázni miért. Talán indulatból. Nem lett baja. Igaz hogy 2011-ben elhunyt de más betegségben. Olyan bűntudatom van hogy indulatból cselekedtem. Ha volt is egy kis ártó szándékom, ugye ez nem valósit meg bűncselekményt?2017. júl. 31. 09:16
1/7 anonim válasza:
Miért most kezdesz el aggódni? Szerintem erre senki nem emlékszik, vagy tud róla, rajtad kívül.
2/7 anonim válasza:
Nem ismerek olyan gyógyszert amiből három szem kárt tudna okozni, szóval nem hiszem.
3/7 anonim válasza:
mondjuk fura egy ember lehetsz/lehettél, ha random gyógyszert adsz nagyapádnak..
ha valami vérnyomás-gyógyszer lett volna, akkor igen, simán lehetett volna komoly baja és akkor igen lett volna bűncselekmény, de így persze semmi.
4/7 anonim válasza:
hát dehogynem ha például vérszaporító pulzusnövelő szer lett volna és szívritmus elégtelenséget okoz de ez nyílván nem történt meg, szándékos könnyű testi sértés nyolc napon belül gyógyuló 2 évvel büntethető
valószínűleg elévül
5/7 anonim válasza:
És ha hozzátettél kicsit, hogy meghaljon? Mindegy, valószínű nem okoztak nála semmit a gyógyszerek. De maga a tény, hogy 15 éves létedre gyógyszereket adsz a nagypapádnak haragból... Indulatból meg akartad volna mérgezni? Őszintén, miért haragudtál rá?
6/7 anonim válasza:
Ez nagyon gáz. De nem lesz belőle már semmi.
7/7 A kérdező kommentje:
A gyógyszernek semmi köze a halálához szerencsére, ugyanis daganatos megbetegedésben halt meg. Azért csináltam ezt, mert akkoriban halt meg a nagymamám és ketten a nagypapámmal nem mindig jöttünk ki egymással és sokszor én se tudtam mit csinálok
2017. júl. 31. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!