Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most leszek első éves joghallg...

Most leszek első éves joghallgató, és lenne egy kis segítségre szükséegem. Milyen szakmai kutatásokat lehet végezni erről a szakról?

Figyelt kérdés
Ez egy pályázat egyik alpontja lenne,és így fogalmam sincs,hogy mit írjak oda.Szakmai kutatás és érdeklődés az alpont.Nekem az érdeklődésem leginkább a politika irányába hajlik,szóval az baj lenne,ha olyasmit írnék bele?

2017. júl. 28. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
úgy is kibuksz, kár a gőzért
2017. júl. 29. 02:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem pontosan értem, mi a feladatod, de mivel én is most leszek elsőéves jogon, és az én érdeklődésem is a politika felé hajlik: nem, nem baj, hogyha ilyet írsz bele szerintem. Egyébként is úgy gondolom, hogy a mai világban a törvények és a jog, jogalkalmazás szempontjából jobban meg lehet érteni a politikát, mint politológiát tanulva.
2017. júl. 29. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!