Lehet perelni az újságot ha cikket hoz le rólam amihez nem járulok hozzá?
Röviden egy bal lépés okán felkerültem a police.hu-ra és onnan lehozták a hírt a helyi sajtóban, többször is! először amikor indult az ügy, majd másodjára, hogy lezárták a nyomozást és vádemelési javaslattal átadták a bíróságnak.
Na már most szerintem ez magán ügy, de a police.hu-t még csak elviselem, ha nem is örülök neki, de a hogy a helyi sajtó is lehozta az ügyet, na az már nem tetszik! mivel ezt a helyiek olvassák, a police.hu-val ellentétben és fotótűz szerűen terjedt el a pletyka, hogy büntető ügybe keveredtem.
mit lehet ilyenkor tenni?
ha hazugságot írtak, akkor lehet kérni helyreigazítás
ha valóságot írtak, akkor nincs se becsületsértés, és hírnévrontás
Ha rendőrség közzétette, akkor szabadon átvehető.
"terjedt el a pletyka, hogy büntető ügybe keveredtem"
Ez nem pletyka, ezek a tények. Megértem, ha kínos neked hogy megtudta a környezeted, de csak a tényeket közölték.
Köszi a válaszokat!
hát pletyka lett belőle, mert elég sok féleképpen hallottam már vissza a dolgot.
Végül is ha azt nézzük ez hírnévrontás, mindegy, hogy igaz-e ha rontja a hírnevemet.
na mind1, a lényeg, hogy fene a wamzerok pofáját!
aki police-on fent van, az ellen mind van vádemelési javaslat! Azt csak felteszik külön hírként, amikor befejezik a nyomozást, hogy lássa a jó nép, hogy végzik a munkájukat.
olyasmit csináltam ami más országban legális, itthon nem, szóval annyira nem szar a helyzet.
nem loptam, csaltam, öltem vagy ilyesmi... az mindenhol illegális.
már ha érted mire gondolok.
"mit lehet ilyenkor tenni?"
Azt, hogy bebizonyítod, hogy ez csak egyszeri eset volt, és hogy többet nem csinálsz ilyet! Nem értem! Tudod, hogy a bűncselekményt tiltja a törvény! Emberi törvény! Tudod, hogy emiatt nem sok hasznod származik, ha elkapnak! De most az van, hogy a lakosság sincs oda érte, tehát emiatt is hátrányod származik belőle! Ha többszörösen is hátrányod származik belőle, akkor mégis mi késztet arra, hogy tedd meg? Tudsz rendes is lenni, tehát nem mondhatod azt, hogy képtelen vagy rá! Mégis akkor mi mondja neked azt, hogy tedd meg a bűncselekményt? Egyáltalán mondta neked ember hogy tedd meg, vagy csak késztetést éreztél?
mindegy, hogy másutt legális
magyar állampolgár vagy, rád a magyar bűntetőtörvénykönyv a világ minden egyes pontján, de még a Holdon is vonatkozik
azért is mindegy mert, ahogy te is írtad az emberek már pletykálnak rólad, tehát az emberek számára nem mindegy
erre azért kíváncsi lennék, hogy a Holdon vonatkoznak-e rám a magyar törvények.
például hollandiában én füvezhetek, úgy tudom! csak az nem legális, ha itthon még van a szervezetemben!
na akkor hollandiában milyen magyar törvények érvényesek rám?
a pletykával kapcsolatban annyit tudok, mondani, hogy a magyar az kárörvendő féreg népség (lássuk be) és a rossz hír nagyon gyorsan terjed, sokkal gyorsabban, mint a jó! főleg az irigyek között, akik soha életükben nem értek el semmit, és a te bukásaidat, személyes győzelemként, egyben önigazolásként élik meg, miszerint ők nem értek el szart se az életbe, viszont bajba se keveredtek, tehát jól tették, hogy nem értek el semmit. "Ő" meg lehet, hogy olyan színvonalon él, mint "ők" soha, viszont nézd meg há' fenn van a police-on! na akko' ki a király? Hát a lúzer a károly, a tehetetlen tétlen szardarab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!