Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezér meg tudnának büntetni?

Ezér meg tudnának büntetni?

Figyelt kérdés
Egy kívánság lámpiont el eresztettünk a gáton de zsinórral rögzítettük és ránk szóltak. NMeg tudnak meg büntetni?

#büntetés #törvény #kívánság lápion
2017. júl. 14. 20:56
 1/6 Közveszélyes Kontár válasza:

kik szoltak? es ki buntet meg?

lehet feltek hogy tuz lesz belole

vagy arra gondoltak terror cselekmenytol is aggodhat fog valaki

2017. júl. 14. 21:24
 2/6 A kérdező kommentje:
a gátőr szolt, gondolom a rendőrök megbüntethetnek , nem okozott tüzet ezér pénzbírság járhat?
2017. júl. 14. 21:31
 3/6 Közveszélyes Kontár válasza:

lehet

de ha lehuztatok es eltuntettek akkor szerintem egy szobeli is boven sok, meg akar rendornek se kellene szolnia...

itt erdemes megkerdezned inkabb:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika

Rendorseg

Torvenyek, jog

2017. júl. 14. 21:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem. már elvittük kb 2:4 másodpercig volt fen mert elaludt a láng! Nagyon köszi!
2017. júl. 14. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, pár évvel ezelőtt betiltották itthon ezeknek a lampionoknak a használatát.

Szóval igen, megbüntethettek volna titeket, ha rendőr látta volna.

Amúgy meg, ha a gátőr nem szól senkinek, már pedig van jobb dolga is, mint pár tinit bepanaszolni, hogy lampionoztak, akkor nem.

Hacsaknem tisztán kivehetőek vagytok egy kamera felvételen. De amúgy senki nem bizonyítaná rátok, főleg, ha más nem is látta a gátőrön kívül.

2017. júl. 14. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Környezetszennyezésnek vagy szemetelésnek lehetne titulálni, de hidd el, egy rendőrt sem fog érdekelni a dolog.
2017. júl. 14. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!