A fegyvertartási törvény szigorításáról mi a véleményed?
"mikor egy 5 személyes kocsiban utazik 1-2 ember"
*mint mikor egy
"vagy adjunk minden elmebeteg kezébe atombombát, úgyse tudjuk megállítani őket nem?"
Milyen elmebetegek te idióta?
Én is sportlövő vagyok - mint az előttem szólók valamelyike is az, és ő szintén elmondta ugyanezt - és egyáltalán nem vagyunk olyan emberek, hogy kimegyünk az utcára és lemészárolunk mindenkit, aki az utunkba kerül.
Miért nem keresik meg inkább az országban tartott illegális lőfegyvereket, amiket a bűnszervezetek birtokolnak, hm? Miért minket csesztetnek ilyenekkel?
Elnézést a kemény hangnemért, de ehhez már nem lehet mást szólni...
ma 12:25
Kedves sporttársam!
az emberek nagy része,mindig azt fogja gondolni hogy akinek fegyvere van az csak is agresszív elmebeteg lehet aki majd lemészárol egy pár embert.
1510óta van Magyarországon sportlövészet,aki egyetért a szigorítással soroljon már fel a két idióta gyereken kívül mást is aki sportlövői engedéllyel tartott lőfegyverrel követett el emberölést??
ma 12:28
Ez még így rendben is van, mert én is tudom, hogy ez megy.
Engem az idegesít ebben az ügyben, hogy egy átlagos ember ezt nem képes felfogni, inkább szajkózza a hülyeségeit, amit a fejébe tömnek a TV-n keresztül. Közben meg azzal jön, hogy milyen szép, szabad világban élünk, és ő milyen szabadon gondolkodik, meg senki nem befolyásolja őt...
Mindegy, erről nem akarok többet beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!