Ha postán küldtek nekem hétfőn egy csomagot, de kedden nem tudok otthon lenni akkor valamilyen módon kérhetem, hogy csak szerdán hozzák ki?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor hogyan?2017. júl. 10. 08:45
1/3 anonim válasza:
Ugyan már, ki se hozzák. Kapsz egy értesítőt és beballaghatsz érte a postára, akkor is ha otthon vagy. Ja és gondolod, hogy a magyar királyi posta képes lesz egy nap alatt eljuttatni hozzád?
2/3 anonim válasza:
Kedden nem hozzák ki, mert a másnapi kézbesítés egy feláras szolgáltatás, ami alapból nem jár. Tehát szerdára várhatod legkorábban.
3/3 anonim válasza:
MPL üzleti csomagot (ha 1 napos küldeményként lett feladva), akkor kihozzák másnap. Továbbá az MPL Vaterafutáros csomagokat is másnapra szállítják ki. Én már több száz csomagot postáztam Vaterafutárral és mindig kapom az értesítő e-maileket másnap, hogy kiszállították.
Nekem volt olyan is,hogy MPLm csomagként hozták a rendelésem és nem voltam otthon (pár hete volt), ekkor a csomagos postás felhívott telefonon és próbált új időpontot egyeztetni, de kértem, hogy inkább tegye letétbe a legközelebbi postán, hagyott ott egy papírcetlit amivel azt másnap útközben haza át tudtam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!