Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan van az elállás boltban...

Hogyan van az elállás boltban vásárolt terméknél?

Figyelt kérdés

Tehát nem interneten vásároltam, hanem személyesen boltban.

A termék teljesen jó, egyszerűen csak 1 nap használat után rájöttem, nekem nem erre van szükségem. Telefonról van szó amúgy.

2017. júl. 3. 00:20
 1/6 A kérdező kommentje:
Szóval szeretném visszavinni, és visszakapni a teljes vételárat.
2017. júl. 3. 00:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Sehogy. Ha személyesen történt a vásárlás, akkor a bolt nem köteles visszavenni a terméket. Persze egy próbát megérhet, vesztenivalód nincs.

Én egyébként elektronikai kütyüt pont emiatt csak interneten vásárolok.

2017. júl. 3. 00:43
 3/6 anonim válasza:
0%

NEM igaz!!!

3 napig gond nélkül visszaviheted a terméket, blokk ellenében..

- HA sérülésmentes és megvan a doboza is.

2017. júl. 3. 01:18
 4/6 PresidentEvil ***** válasza:
96%

.

#3: kizárólag akkor, ha a termék műszaki hibás. A régi "három napos garancia" egy KeM-rendeletben szerepelt, amelyik 1997 óta nem hatályos.

2017. júl. 3. 02:12
 5/6 kovpet ***** válasza:
95%
# 3: Mikor kopik már ki a köztudatból ez a három napos marhaság? NINCS ilyen. Pont.
2017. júl. 3. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

.

Komolyan érdekelne, ki volt az a marha, aki a két jó választ lepontozta. Négyesnek és ötösnek igaza van, ez a jogszabály nagyon régen nem létezik, Csak utána kellene keresni google-ban és rá lehetne jönni, hogy igaz.

2017. júl. 4. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!