Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ingatlan csalás, nyerés...

Ingatlan csalás, nyerés bíróság nélkül vagy éppen vesztés?

Figyelt kérdés

Tömören: A családom egyik tagja "eladta" a házunkat az egész család feje felöl, ingyen. Papíron X összegért, de gyakorlatban a cigányok csináltak a családtagomnak bankszámlát, arra utalták a pénzt, majd a családtagommal kivetették. Még a *** ... cigánynak áll feljebb. Beperelt minket a bíróságon, hogy mi vagyunk a csalók, csak azért, hogy legyen egy ingyen házuk. Már nem tudunk fellebbezni.

Mindenféleképpen a bírósági tárgyalás fog dönteni, vagy tárgyalás nélkül bármikor jöhetnek a rendőrök a cigányokkal, hogy övéjük a ház, azonnal költözzünk?

Nem tudunk hova menni és nem tudjuk a cuccainkat hová tenni. Mindenünk elveszik, földönfutó leszek 23 évesen?

Valaki kérem segítsen. Tudom, hogy ügyvéd kéne, de most nem tudom felhívni megkérdezni valakit.

Hátha valaki valamennyire jártas a törvényekben vagy van benne tapasztalata.

Köszönöm!

2017. jún. 28. 12:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Éheztetés fizikai kényszer, semmis a szerződés.

Ha nem, akkor a megtévesztés (ajándékba kap vmit, de semmit nem kapott), az pedig megtámadhatási ok.

Egyet megér, hogy az egészet kereken elmondod egy ügyvédnek, nem fog kérni érte nagyon semmit, vagy ha igen nem sokat, és megmondja, hogy mit tudna csinálni. Szerintem nyernétek.

De mondom, nem ismerem a történetet kb sehogy, így nehéz. De ha kényszerítették az éhezéssel, az egy kényszer neki, mert pl lehet azt hitte, hogy majd kap enni ha aláírja, akkor a szerződés semmis. A semmiséget bíróság a bíróságból tekinti. Nyugodtan maradjatok ahol vagytok.

De egy ügyvédet ajánlok felkeresni, ennyit megér.

2017. júl. 2. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!