Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mire számíthatok?

Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Este mentem buszon és egy fiatal csinos lány volt mellettem. Neem bírtam uralkodni magamon és elkapott a hév szép barna nyakát vállát csókolgatni kezdtem próbált ellenállni de nem elengedtem neki a rendőrséget kihívták a csaj feljelentést tett rendőrség elvitt rabosítottak aztán elengedtek...
2017. jún. 23. 13:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az a vicc, hogy ez komoly.
2017. jún. 24. 01:11
 12/12 anonim ***** válasza:

"196. § (1) Aki mást szexuális cselekményre vagy annak eltűrésére kényszerít, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki a szexuális kényszerítést

a) tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére,

b) a hozzátartozója, vagy nevelése, felügyelete, gondozása, gyógykezelése alatt álló személy sérelmére, illetve a sértettel kapcsolatban fennálló egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve

követi el.

(3) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a szexuális kényszerítést tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére követik el."

Forrás:net.jogtar.hu

2017. jún. 26. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!