Mire számíthatok? 33 éves büntetlen előéletű emberként Március elején frontinra nagy mennyiségű alkoholt ittam társaságban (szorongásra szedem a frontint) és sajnos "bekattantam" és kidobtam nagybátyám tévéjét a 3. emeletről. Nem sérült meg senki
Garázdasággal vádolnak.Nem tudom megmagyarázni miért történt mert egy békés ember vagyok,biztos az hogy a frontin és az alkohol "megbolondított". Nagyon megbántam ami történt.
Azóta voltam önkéntes alkohol elvonón (4 hetes) és az igazságügyi orvosszakértő (oda is beidéztek) azt mondta nekem,hogy ez "jó pont".
Azóta nem iszok szeszt és el is költöztem arról a helyről ahol ez történt egy rendezett helyre (szüleimhez).
Az igen:D
Elolvastad már a frontin tájékoztató lapocskáját?:D
Érdekes olvasmány,ajánlom figyelmedbe.
Főleg azt a részt,ahol az alkoholról+gyógyszerről írnak.
Frontint írtak fel szorongásra?
Azt inkább álmatlanság ellen szokták szedni,nem?
Na,ezért nem akarok én soha részeg lenni,nem is ittam még soha alkoholt,pedig 28 éves vagyok.
Én is szorongós vagyok,és kitudja mit vált ki az emberből az alkoholos állapot.
És,igen meg is sérülhetett volna valaki,és nem szándékosan csináltad nyilván.
Hát,szörnyű.Remélem figyelembe veszik,hogy mentális betegséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!