Mire számíthatok? 33 éves büntetlen előéletű emberként Március elején frontinra nagy mennyiségű alkoholt ittam társaságban (szorongásra szedem a frontint) és sajnos "bekattantam" és kidobtam nagybátyám tévéjét a 3. emeletről. Nem sérült meg senki
Figyelt kérdés
Garázdasággal vádolnak.Nem tudom megmagyarázni miért történt mert egy békés ember vagyok,biztos az hogy a frontin és az alkohol "megbolondított". Nagyon megbántam ami történt.
Azóta voltam önkéntes alkohol elvonón (4 hetes) és az igazságügyi orvosszakértő (oda is beidéztek) azt mondta nekem,hogy ez "jó pont".
Azóta nem iszok szeszt és el is költöztem arról a helyről ahol ez történt egy rendezett helyre (szüleimhez).
2017. máj. 6. 23:03
11/13 A kérdező kommentje:
Remélem nem lesz nagy ügy belőle,hiszen azóta életmódot változtattam és ezt a rendőrség is tudja és remélem ezt az ügyészség is értékeli
2017. máj. 7. 10:40
12/13 anonim válasza:
100%-ig biztos lehetsz, hogy börtönbe nem zárnak.
Max felfüggesztett.
13/13 anonim válasza:
Amúgy a rendőrség honnan tudta, hogy te dobtad ki a tévét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!