A fennmaradó szabaságokkal mi lesz?
Figyelt kérdés
Már csak ebben a hónapban dolgozom, utána táppénzen leszek. Viszont az eddigi évben talán 2 nap szabadaágot vettem ki, szóval még sok maradt bent. Azokkal mi lesz? Ki kell hogy fizessék vagy vegyem ki, ezáltal majdnem egész havi fizut kapnék nem pedig 70%ot.2017. jún. 21. 12:09
1/6 anonim válasza:
Dehogy kell kifizetniük. Vagy kiveszed, vagy megmarad akkorra, amikor visszamész dolgozni.
Hozzáteszem csak az időarányos szabit kell kiadniuk, ha most kéred.
(én kivettem)
2/6 anonim válasza:
Én is kiveszegetem őket a hónap végéig, két nap így is benn marad ugye év végére. Én is úgy tudom, hogy nem kell kifizetniük, halmozódik míg vissza nem mész.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem lesz hova vissza mennem, a cég megfog szűnni addigra. Köszönöm a választ
2017. jún. 21. 12:19
4/6 anonim válasza:
Vedd ki akkor. Nekem osszeadodik. Mire visszamegyek lesz vagy 75napom..., en idén meg egy napot sem vettem ki.
5/6 anonim válasza:
én akkor vettem ki, amikor mentem vissza dolgozni. végig táppénzen voltam a terhesség alatt, így 8 hónapnyi szabim maradt bent. jól jött a bölcsibe szoktatásnál ez a kis plusz :)
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor megtehetem azt hogy azokat a szabadságokat amikkel én rendelkezem, kiveszem egybe és nem időarányosan? Időarányosan adták ki eddig havonta 2 szabit, nagyjából az én részem maradt már csak bent.
2017. jún. 21. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!