Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Júliusban szültem, ma kaptam...

Júliusban szültem, ma kaptam 76300 ft-ot kb, mi az amit küldtek, és mi hiányzik? A fennmaradó összeg mikor érkezik?

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 20:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Bakker hát meg kéne nézni, hogy honnak jött, államkincstár, munkahely küldte, szomszéd Mari néni vagy ki, mert mi ezt innen nem fogjuk tudni, hogy neked ki küldözget pénzt
2012. aug. 3. 20:56
 2/16 A kérdező kommentje:

Gondolhatod, ha szültem, és pénzt kaptam, akkor az vagy a GYES, egyszeres anyasági vagy családi

Kösz a semmit

Kérdeztem,ha nem tudod, ne írj

2012. aug. 3. 21:00
 3/16 anonim ***** válasza:

Vagy Tgyás ha előtte dolgoztál, de gondolom nem ha erre nem gondoltál

De amúgy teljesen mindegy,mert akármit küldtek akkor azt fel szokták tüntetni, hogy milyen jogcímen kapod, csak meg kell nézni és máris megtudod, hogy miből mennyit kaptál most meg. Nem kell lustának lenni, mert itt nem fogják neked tudni megadni a választ, hogy mire kaptad és mi az ami nem érkezett meg.

2012. aug. 3. 21:04
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Ha jól számoltam akkor az anyasági és egy csp összege, amit kaptál. Ha nem dolgoztál, akkor a gyesed is érkezik, valamikor, az pedig július Xtől júli31ig eső része lesz.
2012. aug. 3. 21:08
 5/16 A kérdező kommentje:

SMS szolgáltatást nem kértem, és gondoltam van más anyuka is, aki nem régiben kapott pénzt, és így tudhatja!

Nem vagyok lusta, köszi

2012. aug. 3. 21:08
 6/16 A kérdező kommentje:

Lanfear :)

Köszönöm Szépen!

2012. aug. 3. 21:09
 7/16 anonim ***** válasza:
A netbankban csak annyi adat van, hogy államkincstár és családtámogatás, nem részletezi, hogy gyes+családi...
2012. aug. 3. 21:09
 8/16 anonim ***** válasza:
31%
nem kell lehurrogni, aki válaszol, mert igaza van. Honnan tudjuk mit kaptál? Gyes, ha dolgoztál 1 évet legalább, a gyerek 3 éves korától jár, és annak az összege kb. 3-a ennek. TGYÁS lehet, esetleg Gyed, de azt neked kéne tudnod, hiszen ezek összege attól függ, mennyi volt a Bruttód. Anyasági nem tudom, mennyi, családi pótlék is ha jól tudom tizenvalahányezer, tehát gondolom ez sem az. Akkor most gondold végig, vajon nekünk honnan kéne tudni, az utalásokon mindig rajta van, ki küldte.
2012. aug. 3. 21:10
 9/16 anonim ***** válasza:

Utolsó a gyes nem függ a munkavégzéstől és a gyermek 3éves koráig jár!

A gyed ami minimum 365nap biztosítási jogviszonyhoz kötődik, mint a tgyás is ilyen.

És írtam amit az államkincstár utal egy csomagban utalja nem tételenként, nem részletezi, hogy 25800ft gyes 12200ft csp 64000anyasági...

Igen a kérdező leírhatta volna, hogy július mettől járnak a támogatások(szült), és hogy nem dolgozott-dolgozott....

2012. aug. 3. 21:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Biztos nem a gyes mert az családival együtt is csak 40 ezer körül van. Egyszeri anyasági segély + családi esélyes.
2012. aug. 3. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!