Júliusban szültem, ma kaptam 76300 ft-ot kb, mi az amit küldtek, és mi hiányzik? A fennmaradó összeg mikor érkezik?
Gondolhatod, ha szültem, és pénzt kaptam, akkor az vagy a GYES, egyszeres anyasági vagy családi
Kösz a semmit
Kérdeztem,ha nem tudod, ne írj
Vagy Tgyás ha előtte dolgoztál, de gondolom nem ha erre nem gondoltál
De amúgy teljesen mindegy,mert akármit küldtek akkor azt fel szokták tüntetni, hogy milyen jogcímen kapod, csak meg kell nézni és máris megtudod, hogy miből mennyit kaptál most meg. Nem kell lustának lenni, mert itt nem fogják neked tudni megadni a választ, hogy mire kaptad és mi az ami nem érkezett meg.
SMS szolgáltatást nem kértem, és gondoltam van más anyuka is, aki nem régiben kapott pénzt, és így tudhatja!
Nem vagyok lusta, köszi
Lanfear :)
Köszönöm Szépen!
Utolsó a gyes nem függ a munkavégzéstől és a gyermek 3éves koráig jár!
A gyed ami minimum 365nap biztosítási jogviszonyhoz kötődik, mint a tgyás is ilyen.
És írtam amit az államkincstár utal egy csomagban utalja nem tételenként, nem részletezi, hogy 25800ft gyes 12200ft csp 64000anyasági...
Igen a kérdező leírhatta volna, hogy július mettől járnak a támogatások(szült), és hogy nem dolgozott-dolgozott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!