Ha "tagja" vagyok egy diákmunka szövetkezetnek, vállalhatok munkát diákként tőlük függetlenül?
Figyelt kérdés
Tavaly úgy dolgoztam, hogy ők közvetítettek ki, de most adódott egy másik lehetőség, amihez nekik nincs közük. Ha elvállalom, megsértek valami törvényt, szerződést?
Igen, tudom, hogy van egy ilyen papírom, de fogalmam sincs hol van, a honlapon pedig nincs ilyen Á.SZ.F féle dolog, szóval remélem valaki tudja a választ. :'D
2017. jún. 15. 20:38
1/5 anonim válasza:
Igen, kereshetsz munkát tőlük függetlenül. Nem tiltja semmilyen szabály.
2/5 anonim válasza:
Kereshetsz munkát tőlük függetlenül. Nem RTLKLUB, meg TV2 ez, hogy máshol ne vállalhatnál munkát.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2017. jún. 15. 22:13
4/5 anonim válasza:
Diákmunkát csak valamilyen diákszövetkezeten át vállalj! Mert különben 25 helyett 33,5%t kell kicsengess az államkasszába
5/5 anonim válasza:
Kérdező a munkavállalás lehetőségéről kérdezett, nem arról, hogy mi éri meg jobban, kedves diákszövetkezet érdekképviselő válaszoló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!