Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 14 évesen diákmunka?

14 évesen diákmunka?

Figyelt kérdés

Most májusban töltöttem be a 14. életévemet.

Úgy gondoltam, hogy bevállalnék valamiféle diákmunkát, mert jól jönne egy kis zsebpénz! Kerestem össze-vissza de semmi normálisat nem találtam!

Nem tudjátok, hogy esetleg a pcx-nél, vagy valahol nem lehetne ilyen diákmunlát vállalni? Leginkább gépeket szeretnék összerakni! Köszönöm a válaszaitokat, ha tudtok esetleg bármilyen munkát ajánlani, amit már 14 évesen is lehetne végezni, akkor megköszönném, ha küldenétek linkeket! :)

De tényleg a legjobb lenne valami informatikai üzletnél elhelyezkedni!

Köszönöm,

Üdv Andris! :D

2017. jún. 8. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Törvény nem engedi, hogy ennyi idősen dolgozz, így legális diákmunkát nem fogsz találni.
2017. jún. 8. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:

xD

14 évesen elcseszed a 1080ti-t és ki fogod fizetni?Nem hinném!Meg nem is dolgozhatnál!

2017. jún. 8. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

ja persze..egy bazári majom is betud rakni egy videókártyát..:D én más alkatrészt féltenék.

Amúgy felejtsd el 14 évesen. 16 a minimum de ott is korlátozva vagy munka szempontjából, mert sok helyen az a feltétel hogy betöltött 18 életév.

Addig is tarhálj a szüleidtől.

2017. jún. 8. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyírd le a szomszédban a füvet.

Vagy ásd fel a Mari néni kertjét.

Esetleg valami segédmunka ismerős cégénél.

Kb. ilyen lehetőségeid vannak.

2017. jún. 8. 17:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de csak kérdeztem, és ha lehet komoly kérdés volt, mert érdekel! De azért köszi! ;)
2017. jún. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!