Végrehajtónál van az ügyem, eddig írtam vagy 5 ügyvédnek evvel kapcsolatban, de semmi. Mi a teendő?
Egy szokásos parkolásos történet, eladtam egy autót, vevő nem írta át, parkolgatott, engem maceráltak.
Kismillió helyre elküldtem az adás-vételi szerződést, e-mailben, levélben, semmi reakció.
Már végrehajtónál van az ügy, rá is terhelték az ingatlanomra.
Ezt a végrehajtót nagynehezen elértem, azt mondja, jogos, de attól még fizessem ki a költségeiket.
Bizonyítékom van rá, hogy SENKI nem válaszolt a leveleimre, most meg itt vagyunk már.
Miért nem lehet sehol sem elérni a: parkoló cégeket, ügyvédi irodákat, stb...akik nagyban foglalkoznak ezeknek az intézésével?
Szándékosan csinálják, hogy addig menjen a dolog, amíg pénzt nem tudnak beszedni, így is, úgy is?
(az meg, hogy időközben utánanézzenek, történt-e változás a nyilvántartásban, az már nem buli)
Ha az okmányirodában bejelentetted az eladást akkor nincs további tennivalód.
Még azt sem kötelező, hogy az adásvételit elküldözgesd nekik.
Végrehajtani per nélkül nem tudnak. Ha megpróbálják egyszerűen bemutatod hogy már nem a tiéd az autó, és akkor sem volt az amikor a szabálysértés történt.
Semmit ne fizess senkinek. Nem tudnak semmit sem csinálni veled.
Ha valamelyik végrehajtó cég rád száll, nyugodtan jelentsd fel őket az ügyészségen.
Köszönöm Utolsó, sajnos már nem ilyen egyszerű a helyzet, mert végrehajtást kértek az ingatlanomra.
Amivel igencsak keresztbe tesznek, mivel pont most adnánk el a házunkat. :(
# 4
Nos ebben az esetben a végrehajtót feljelenteni azonnal.
Már megtörtént, heti 1x !! van ügyfélfogadásuk, telefonon nagynehezen lehet elérni őket.
Az összes bizonyítékot összeszedtem ellenük, a Terézvárosi parkolócég volt a megbízójuk, azokkal is beszéltem ma, döbbenet, amiket mondtak.
Kb 150 ezret követelnek, fizessem be nekik mindenképp, majd én polgári perrel szedjem ki a vevőtől a pénzt...
Meg hogy nem érvényes az adás-vételim, egyből jelezni kellett volna nekik(kb 6 elküldött levelem van nekik, egyre se válaszoltak) most már nem tudnak mit csinálni.
De hogy egy ilyen cég jogszerűen manapság működhet, az vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!