Amerikába van olyan bolt? Hogy 18 év alatt nem mehet be például nemzeti dohánybolt
Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 12:28
11/15 anonim válasza:
Usa minden államában elkérték az útlevelem piavásárláskor tavaly, idén 40 leszek.
Tiniket kizavarták az italboltból, a marihuána boltba meg se a külföldiek, se a tinik, se az orvosi papíros nélküli felnőttek nem megetnek be ( Kalifornia)
12/15 anonim válasza:
Nem kérek privátot, pláne értelmetlen választ, a nyelvtanu szabályok figyelmen kívül hagyásával. Szokj le a drogokról (beleértve cigi és pia) és az amerikai filmekről (nem a valóság van bennük)!
13/15 anonim válasza:
Most addig kérdezed míg valaki azt nem mondja hogy az Usában 15 évesen ihatsz cigit és drogot vehetsz?
14/15 anonim válasza:
Itt nálunk Pesten 30 évesen kizavarnak a dohányboltból arra hivatkozva,hogy nem hiszik el hogy az én igazolványom,azt bárkitől kérhettem,nekik nem kötelességük elhinni hogy az az enyém,meg hogy nem fogják őket miattam megbüntetni. A tengeren túlról az a hír járja,hogy ott még betegebb világ van mint itt. Pedig Pest se kutya.
15/15 anonim válasza:
Fel tudod tenni a kérdést magyarul is? Hova nem mehet be egy nemzeti dohánybolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!