Dohány bolt érdemes ebbe bele kezdeni mert nekem az az érzésem hogy csak a gazdagoknak jó biznisz?
Igen, de csak úgy szerezhet jogot ha leperkálsz 5 milliót zsebbe, plusz a többi költség.
Sok tőkét igényel de jó üzlet, megéri szerintem.
A ti esetetek már más kérdés, az a fickó nem véletlenül nyert hármat, jó gazdag akar lenni és nem fog sok részesedést adni nektek a haszonból.
Szerintem biztos megélhetést biztosít majd nektek.
Dohányt mindig vesznek az emberek, a haszonkulcs ugyan nem nagy rajta, de annyi bejön amiből meg lehet élni, persze meggazdagodáshoz szerintem kevés
Ha egy összejön akkor azért az nem rossz biznisz. Egyik ismerősömnek is volt trafikja, jó helyen volt, gyakorlatilag a városközpontban, és így is simán megélt belőle, a helyiség bérletét is kitudta fizetni, és még néhány extra dologra is telt neki.
Meggazdagodni nem gazdagodott meg belőle, de bőven volt annyi pénze a megélhetősén kívül hogy ha valami hirtelen kellett akkor tudott mihez nyúlni.
Persze ő sem nyerte meg a pályázatot, de a helyiség megmarad mert itt a városunkban is van egy tag aki 2 öt nyert, az egyiket ott nyitja meg ahol most a haverom van és alkalmazná is.
Igaz hogy sokat fog veszteni, de legalább kevesebb dolga lesz, mert a papírok nagy részét az új tulaj fogja intézni, plusz a bérleti díjat sem kell fizetnie.
Szóval jó biznisz főleg így hogy csak dohányboltba juthat az ember cigihez, de egy alaptőke nyilván kell hozzá, ugye az árkészlet beszerzése, a helyisége bérlése és rendberakása, akkor polcok, pénztárgépek, beszerzése meg ugye a helyiségekbe is el kell intézni a tűz és egyéb biztonsági intézkedéseket hogy minden rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!