Hogyhogy legális a mák?
Figyelt kérdés
Mármint bárki terneszthet otthon ,és mint tudjuk ,hogy ebbõl készül az ópium... és csak a máknak a tejét kell a gubóból megszárîtani és kész az ópium? Akkor szinte bárki akinek van otthon mákja az könnyen hozzá tud jutni ehhez a droghoz ,nemazért mintha érdekelne ,hogyan kell csak mostanába ezen agyalok2017. máj. 20. 13:54
1/14 anonim válasza:
De attól, hogy hozzájuthatsz még nem sokat érsz el vele. Ugyanis ha elkezded használni vagy terjeszteni, akkor azért majd úgyis lecsoknak. Ennyi erővel a gyógyszerek nagy részét se lenne szabad felírni csak kórhátban kezelésre alkalmazni, mivel szinte bármelyikből lehet drogot csinálni. Csak mondjuk alapból, annyit talán el lehet várni a legtöbb embertől, hogy ne erre adja a fejét, ha meg mégis, akkor mint írtam, úgyis lecsukják.
2/14 anonim válasza:
úgy tudtam csak módosított mákot lehet kapni amiből hiányzik az a bizonyos kémiai anyag. Ilyenkor nem baj a GMO bezzeg.
3/14 anonim válasza:
Szia!
Technokol rapid...
Mi a véleményed róla?
4/14 anonim válasza:
Semmi logikus magyarázat nincs erre. Vannak legálisan termeszthető, kábítószert tartalmazó növények, vannak legálisan beszerezhető kábítószerek... Vigyázni kell, mert logikusan végiggondolva egyik-másik között nincs különbség, törvényi szinten meg van, aztán hirtelen a bíróságon találod magad.
5/14 anonim válasza:
A hagyományos,kertben termeszhető mák ópiumtartalma minimális.A gyógyszergyárak, és az illegális ópiumot előállító termesztők speciális, nagy hatóanyagtartalmú mákot termesztenek, amit nehezebb beszerezni vetésre, mint a hagyományos mák vetőmagot.
6/14 anonim válasza:
Az árokszéli vadkendert meg hiába rakod a pipába nem fogdz kábulni pedig pont úgy néz ki mint amiben van hatóanyag. Úgyhogy marad a pálmatex
7/14 anonim válasza:
Az étkezési mák és az ópiummák két külön dolog. Utóbbi beszerzését, termesztését, kezelését szigorú engedélyekhez kötik.
8/14 anonim válasza:
Az amit eszel mint mk, az már másik fajta mák. Úgy tenyésztették ki, direkt emiatt. Legalábbis én ezt hallottam. De ettől függetlenül egy csomó olyan anyag van, amit betilthatnának.
9/14 anonim válasza:
Tehát még egyszer, ez a fajta mák nem tartalmaz olyan anyagot, amivel ópiumot lehet készíteni. Én így hallottam.
10/14 anonim válasza:
A közönséges mák is tartalmat NAGYON KEVÉS opiumot (Már régen is használták máktea formában csecsemök "lenyugtatására". Ez kb a max. ártalma. Nyugodtan megehetsz 1 Kg mákot, nem lesz semmi bajod (se vidámságod!) A gubobol sem tudod kinyerni olyan mennyiségben, hogy értelme legyen. (Érdekességként: Néhány éve opiumtartalmu mák került egy iskolai menzában a mákostésztára. Sokan lettek rosszul, de senkinek sem lett jo kedve töle.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!