Nem törvényellenes a momentum buzdítása, hogy leragasszák a kormány tulajdonában levő plakátokat?
"a kormány tulajdonát képezik"
Alapvetően nem a kormány tulajdona, a kormány csak fizet érte hogy kikerüljenek.
Ha meg mindenképp így akarod kiforgatni, akkor ami a kormány tulajdona, az gyakorlatilag mind közpénzből van tehát a nép tulajdona. Miért ne csinálhatna a nép bármit a saját tulajdonával?
Már volt ilyen per.
A bíróság szerint a plakátok leragasztása a szabad véleménnyílvánítás eszköze, teljesen törvényes.
Vannak azok akik idegen emberek autóit borogatják, közterületen rombolnak adófizetői kontóra. Gondolom ezek nem zavaróak a számodra, csak azok akik sípolnak vagy plakátot "rongálnak".
Egyébként meg a magyar kormány ne a szegény országa közpénzén fényezze magát, de gondolom téged ez sem zavar.
"Vegyenek ők plakátokot soros pénzén !"
A helyesírásodtól eltekintve: a kormány kinek a pénzén vett plakátokat? Pld. a Momentumosok befizetett adójából is, meg az én adómból is.
Semmi sem a kormány tulajdona, amit az az adófizetők pénzén vesz!
"Vegyenek ők plakátokot soros pénzén !"
Ha kíváncsi vagy elárulom, hogy többek közt az én pénzemen vették a sajátjukat, mert támogattam őket.
Tudod mit utálok? Hogy a Fidesz is az én pénzemből veszi a 100-szor annyi plakátját, plusz Tv-jét, rádióit, több tucat újságját. Adófizetői pénzből nyomják mocskos propagandát. Ez kellene, hogy zavarjon inkább.
Drága barátom. Hogy melyikünknek van esze, az nem ilyen fekete vagy fehér. Én jelenleg bárkinek szívesen adok pénzt, aki a kormány aljasságait feltárni és ellensúlyozni kívánja. Közpénzből gyűlöletet etetni, nyugdíjasokat hergelni, felvásárolni a médiát, miközben maffiamódszerekkel szerzik meg a közvagyont, nos nekem ezek a legalábbvalóbb dolgok amit ma manapság elkövetnek Magyarországon.
Soros pénzén nőtt ki a Fidesz a Bibó-koleszból s utána évi (mai pénzen számolva) minimum százmilliós támogatást kaptak tőle. Csak ha már a Soros pénzéről dumálunk.
Tájékozódj.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!