Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Érettségin be kellett adnom a...

Érettségin be kellett adnom a tesztet, mert nem engedtek ki mosdóba és már nem bírtam?

Figyelt kérdés

Szóval legnagyobb meglepetésemre nem engedtek ki a mosdóba, pedig háromszor kértem meg a tanárt. Konkrétan odáig jutottam, hogy 2 óra után kénytelen voltam beadni az emelt érettségim. Aztán közölte velem a tanár, hogy most nem a mi csoportunknak van "wc szünete". Most komolyan elvárják, hogy úgy időzítsük azt, hogy mikor kell hugyoznunk, ahogy ők mondják? És mi az hogy minden másfél órában engednek csak ki egyesével maximum?

Annyira kellett vizelnem, hogy beadtam...nem bírtam volna ki még háromnegyed órát.

Tehetek valamit esetleg?

2017. máj. 9. 13:19
1 2
 11/16 Andizsuzsi ***** válasza:
6%

"legnagyobb meglepetésemre"

Szerintem a vizsga elején elmondták, hogy mikor lehet kimenni, úgyhogy olyan nagy meglepetés nem lehetett. Ha a szünet idején nem kellett kimenned, akkor nehogy már röviddel utána annyira kelljen, hogy nem bírod ki még egy kicsit.

2017. máj. 9. 14:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Ezt érdemes tisztázni majd a többi vizsgán előtte.

Egyébként én úgy tudom, hogy úgy van a rendszer, hogy fölállsz, odamész a tanárhoz, a kezébe nyomod a papírt, kimész pisilni, visszajössz, és visszaveszed tőle. Ez garantálja, hogy... ne legyen otthagyva a papír, nemtom:D

2017. máj. 9. 14:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez szabálytalan eljárás volt. Emelt érettségin is kötelesek kiengedni a mosdóba. Csupán a dolgozatodat oda kell adni a felügyelő tanárnak arra az időre amíg nem tartózkodsz a terembe. Ő felírja, hogy mikor mentél ki és mikor érkeztél vissza. Ezután ugyan úgy folytatható a vizsga.

Ez a tanár részéről egy súlyos szabályszegés volt. Élhetsz jogos panasszal.

2017. máj. 9. 14:46
 14/16 anonim ***** válasza:
25%

Céltudatos, önálló, felnőtt életre kész fiatal tudja szabályozni testi szükségleteit.

Ha mégis rátörne a vízkór vagy a szapora, akkor is ura önmagának. Nem venné magára a bűnét annak, hogy megzavarja a vizsga menetét, társai figyelmét, vagy esetleg annak a gyanúját, hogy jogosulatlan előnyökre tegyen szert a mosdó látogatásának ürügyén.

Ha mégis testi szükség jelentkezne, ilyen esetben annak rendje és módja szerint maga alá csinál, majd mintha mi sem történt volna, teljes figyelmét újra a munkája felé fordítja.

Amennyiben esetlegesen szaganyagok utalnának a történetekre, maga is meglepett tekintettel néz körbe: vajon ki lehetett?

Mikor a szóban forgó vizsgatételt a tőle telhető legjobb tudása szerint kidolgozta, csak akkor jelentkezik, majd csakis a vizsgát vezető oktató engedélye után látogatja meg a mellékhelyiséget.

2017. máj. 9. 15:35
 15/16 stewie200 ***** válasza:

14-es: ez irasbeli vizsgahet te idiota barom.

A kerdeshez: tenyleg vicces hogy ennyit nem birsz ki,en tok sokat iszok kozbe es siman kibirom. (Hazaig is)

2017. máj. 11. 05:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Kibírni kibírom, de fókuszálni már nem tudok
2017. máj. 11. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!