Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Érettségin be kellett adnom a...

Érettségin be kellett adnom a tesztet, mert nem engedtek ki mosdóba és már nem bírtam?

Figyelt kérdés

Szóval legnagyobb meglepetésemre nem engedtek ki a mosdóba, pedig háromszor kértem meg a tanárt. Konkrétan odáig jutottam, hogy 2 óra után kénytelen voltam beadni az emelt érettségim. Aztán közölte velem a tanár, hogy most nem a mi csoportunknak van "wc szünete". Most komolyan elvárják, hogy úgy időzítsük azt, hogy mikor kell hugyoznunk, ahogy ők mondják? És mi az hogy minden másfél órában engednek csak ki egyesével maximum?

Annyira kellett vizelnem, hogy beadtam...nem bírtam volna ki még háromnegyed órát.

Tehetek valamit esetleg?

2017. máj. 9. 13:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
Semmit. Előtte menj el vécére. Egy fiatal, egészséges embernek ki kell tudni bírni azt a pár órát.
2017. máj. 9. 13:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van valami szerv aminél tudsz reklamálni, mert ez nem szabályos. Pisi nálunk a következőképp történt: szólsz h ki kell menned, bekéri a papírokat, ráírja a távozásod időpontját (pl. kiment: 10:22) és mikor visszajössz, az érkezésedét (pl. vissza: 10:27), aztán megkapod a papírod és írhatod tovább. Nekem is ott voltak a magyar érettségim tetején az időpontok, hogy mikor pisiltem. Egyszerre csak egy ember mehet ki, de kimehet. Ehhez joga van mindenkinek.
2017. máj. 9. 13:40
 3/16 anonim ***** válasza:
18%
Ne igyál.Én direkt nem iszok ilyenkor.De nem értem.Nálunk ki lehetett menni wc-re.Volt is ügyeletes tanár,aki azt nézte,hogy ki megy ki wc-re és hegyezte is,hogy x-től y időpontig nem volt a teremben
2017. máj. 9. 13:40
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondták előre, milyen szabályok vannak? Amikor én érettségiztem, akkor csak annyi volt a kitétel, hogy egyedül lehetett kimenni a wc-re.

A helydben inkább odapisiltem volna.

2017. máj. 9. 13:41
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem mehettem ki akármikor, ha nem volt senki akkor sem engedtek ki, ha nem abban a 10 percben kellett pisilnem másfél óránként, amikor azt ők megmondták nekem. Nem a saját sulimban írtam...
2017. máj. 9. 13:43
 6/16 anonim ***** válasza:
41%
Az előbb írtad hogy másfél óránként kiengednek. Annyit se bírsz ki?
2017. máj. 9. 13:44
 7/16 anonim ***** válasza:
Ma nem írsz érettségit?
 8/16 A kérdező kommentje:
Odáig fajult hogy leadtam hogy kimehessek, most komolyan szétrobbantam már, megittam 1 liter vizet és átpörfült a másfél óra, mikor rám jött a pisilhetnék. Egyszerűen nem bírtam ki
 9/16 A kérdező kommentje:
Úgy volt, hogy másfél óránként volt egy 10 perces intervallumod, amikor kimehettél.
2017. máj. 9. 13:45
 10/16 anonim válasza:
100%
Ez komolyan hangzik, nem értem ilyet hogy csinálhatnak. Én vizsgán vagy 3x kimegyek, rengeteg vizet megiszok.
2017. máj. 9. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!