Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez eroszaknak szamit?

Ez eroszaknak szamit?

Figyelt kérdés
Egy fiu minden aron szexelni akart velem es loktem el es mondtam hogy nem. Mondtam hogy hagyja abba a probalkozast mert nem akarom. Tobbszor elloktem sokszor de egyszeruen nem hagyott beken es megtortent es sokaig loktem es mondtam hogy nem de utana meg feladtam. Csak hagytam. Nem akartam hogy megtortenjen azota is nagyon bant par napja tortent viszont utana csak hagytam es nem szoltam senkinek nem vagyok depresszioba de nagyon bant. Ez minek szamit?

#erőszak #akaratossag
2017. máj. 7. 20:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

Ha a beleegyezésed nélkül történt, az erőszak.

Ha fenyegetés, védekezés képtelensége miatt, zsarolás hatására "hagytad" magad az is erőszak.

Mindenképp szólj a szüleidnek, jelentsd a rendőrségen. Nem lesz könnyű, ami utána jön, de másképp az ilyen alakokat nem lehet megállítani. Pszichológiai segítség utólag is kellhet, van hogy később jön ki vkin a depresszió.

2017. máj. 8. 17:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, persze hogy nemi erőszak, mégis mi lenne?

Nem csak akkor nemi erőszak valami, ha előtte 3 ember veri félholtra az áldozatot, aztán véresre b..sszák.

Most ha én megkeresem pár lányismerősömet és addig csesztetem őket, lökdösöm meg lefogom, hogy végül már nem áll ellen (nem mer), akkor ez nem erőszak? Akkor se ha az idióta válaszolók lányával csinálom meg, vagy az anyjával? Ne röhögtessetek már.

Ha utólag már nem is akarod feljelenteni, akkor is innentől KERÜLD EL ezt az embert, ne kommunikálj vele soha többet. Gyanítom gyerekek vagytok, ha most ilyen, akkor később mi garantálja hogy megváltozik? Abszolút semmi.

2017. máj. 9. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!