Ez eroszaknak szamit?
Csak ha kényszerített, lefogott, bántalmazott, fenyegetett, esetleg bódult, vagy öntudatlan állapotban voltál, amikor történt.
Ha tizenötször kérek tőled pénzt, te az első tizennégy alkalommal nemet mondasz, de tizenötödjére pénzt adsz nekem, akkor kiraboltalak?
Igen, ez nemi erőszak. Javaslom szolj a hatóságoknak, vagy ha fiatal vagy még, akkor a szüleidnek.
Szedsz fogamzásgátlót? Ha nem, akkor volt rajta gumi? Ha nem, akkor rohanj esemény utáni tablettáért, ha még 72 órán belül történt. Ha már eltelt ennyi idő, akkor... rábsztál babám, muszáj leszel szólni valakinek.
A kedves beszólogatóknak és lepontozóknak:
A kérdéses ügy komolyságára való tekintettel, ez nem az a témakör, amikor beleláthat bárki bármi plusz információt, amit a kérdező nem adott meg.
Megvalósult erőszak esetén egyértelmű az áldozat, de az erőszak (esetlegesen üres) vádja sem apróság.
A kérdésben annyi áll, hogy valaki szexelni akart a kérdezővel, de ő ellökte, majd néhány ismétlés után közösült vele. Csak a válaszom után említette, hogy lefogta és rámászott.
Örömmel olvastam, hogy bizonyos válaszolók ezt előre látták, ők bizonyára valami természetfeletti érzékeket birtokolhatnak. Külön gratulációm annak, aki nemi erőszakot kíván a lányainknak.
Sajnos a hatóságok nem rendelkeznek ilyen természetfeletti érzékekkel, nekik is részletek kellenek a vád megítéléséhez. Ezért hoztam fel példákat, hogy mi számít erőszaknak, ezért írtam példát egy másik bűncselekményre is.
Az eset szomorú, de a kötekedés egy ilyen kérdésnél szintén az, az egymondatos ítéletekkel együtt. A vádló mutogatás és az érzelmi alapú ítéletek nem ebbe a kategóriába valók.
A kérdező elnézését kérem, ha a válaszom bántónak tűnt. Információt akartam, ahogy azok is, akiknél ezt esetleg jelented majd.
Ha te nem tudod eldönteni, hogy erőszak volt-e, akkor nem volt az.
Ha legközelebb úgy érzed megtámadtak akkor kiabálj, kérj segítséget, üss, rúgj, harapj! Ha ennek ellenére tovább erősködik akkor az erőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!