Árokpart kérdése:
Miért lett divat a légpuska vásárlók között a géppisztoly formájú légpuskák vásárlása?
Figyelt kérdés
Érdekes legalábbis én úgy vagyok vele ha már puskát szeretnék akkor vennék egy hagyományos fatussal ellátott Slavia légpuskát ami esztétikailag is nagyon szép. Ha a géppisztoly illúziójának hatását szeretném, akkor egy élesből átalakított pl. Skorpió gázpisztolyt vennék és annak legalább a hanghatása is olyan mint egy géppisztolynak. Arról nem beszélve, hogy otthoni jogos önvédelemnél sokkal élethűbb, mint egy géppisztoly alakú lég vagy airsoft puska.2017. máj. 3. 11:38
1/3 kovpet válasza:
A Slavia szerintem is szép, de ízlésről nem érdemes vitatkozni, másnak meg más tetszik.
Az akciófilmekben modern fegyvereket látnak a fiatalok, saját tapasztalat meg nincs, így modern alakú fegyvert vesznek, ha vesznek.
Az előző kérdésben amúgy nem géppisztoly volt hanem gépkarabély :)
Aki ilyesmit használ önvédelemre az meg komplett idióta.
2/3 Fatal_3rror_ válasza:
Most ez olyan, hogy neked meg miért a hagyományos puska tetszik? Mert miért ne tetszene.
Önvédelemnél meg senki nem légpuskával fog lövöldözni...
3/3 Kecske.9000 válasza:
Mert a géppisztolyok meg karabélyok vannak filmekben. Aztán a 14 éves kölök vesz egy MCX replikát aztán azt hiszi hogy "ő a svárcenegger)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!