Nyilal lelőttem 2 kutyát, mi lehet ennek a következménye?
Van olyan fajta íj, ami nem legális.
Ha a te magánterületedre engedély nélkül belép valaki, és veszélyeztet, akkor jogos az önvédelem. Na de az szándékos, ellenben a kutya az ösztöneire hallgat, nem gonosz. Viszont a gazdája igenis odafigyelhetett volna, hogy a kutyái nem menjenek át, és öljék le a Te állataidat, ami neked érték. Pontosan ezért is, mert a kutya ebbe nem tud belegondolni, ha nincs megnevelve. A gazda mindenféleképpen hibás. Viszont a kerítésről nem tudunk semmit. És nekem az nem tetszik a történetben, hogy többször lőttél rá a kutyákra, magyarul mindenféleképpen ki akartad nyírni. Tehát konkrétan addig nyilaztál, amíg meg nem dögöltek, de lehet, hogy másképpen el lehetett volna őket ijeszteni. Az a baj, hogy a kutya ösztönéből fakadóan cselekedett, viszont Te szándékosan akartad a halálukat, és nyíllal rálőni egy állatra állatkínzás. Akármennyire is a Te területed, lehet, hogy lett volna más megoldás is.
szerintetek az teljesen oké, hogy lelő két állatot és büszke is rá? ok, "önvédelem", aláírom. na de kérem... történjen bármi. semmi sajnálat, megbánás, még büszkén dicsekszik is vele? és ti még pártoljátok? nem egy mocsok cigányról beszélünk, hanem két kutyáról, akik nem szemétségből, hanem ösztönből cselekednek.
én csak annyit mondtam, hogy bizonyára lett volna másik megoldás, ha ez az ember nem akarta volna őket megölni. de meg akarta. mert idegesítette, ami teljes mértékben érthető, viszont én nem tudom elképzelni, hogy valaha megöljek egy kutyát szándékosan, történjék bármi. nem hogy kettőt. ti megtettétek volna?
Előző!
Milyen "más megoldásra" gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!