Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Babát várok párom elhagyott...

Babát várok párom elhagyott szeretnék gyerektartást követelni meg asszonytartást de ő nem hajlandó elismerni hogy valójában ővé mik az esélyeim?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 13. 17:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
55%
Igen, majd megszületik a Baba akkor perelheted az apaság megállapításáért. Amennyiben valóban az övé a pici fizetheti a perköltséget, DNS vizsgálatot (kb 3000 ezer így), és majd a bíróság által megállapított gyerektartást. Nyilván nem egy hónap lesz az egész hercehurca. Ha megtudnál vele állapodni,hogy magán laborban csináltassatok DNS vizsgálatot és akkor elhiszi, hogy övé a gyerek, jobban jönnétek ki. Kb . 30 ezer a DNS vizsgálat. A gyerektartást már nem %-osan állapítják meg, hanem a gyermeke szükségleteihez mérten. Asszonytartást magyar-országon csak akkor kapsz ha önhibádon kívül nem tudsz dolgozni, (az önhibádon kívülibe az nem tartozik bele, hogy pl borsodi vagyok erre nincs munkalehetőség, vagy mert nem tudtam tanulni, ilyennek nem is próbálkozz a bíróságon ). Például ha olyan mértékű rokkantságod van, hogy tolókocsiban élsz, mozgássérült, vak stb., szóval ha segítséggel látod el magadat akkor kaphatsz asszonytartást, persze ha előtte házasok voltatok. (Ha jól tudom magyaroknál is feltétel az).
2017. ápr. 18. 13:03
 22/22 anonim ***** válasza:
90%

Ba$zni tudsz, helyesen írni meg luxus... Mit tudsz biztosítani a gyereknek, ha csak az ex-palid pénzére apellálsz?

Ebben a témában általában én a nő mellé szoktam állni, főleg mivel voltam egyedülálló anya, de az a legnagyobb baj, hogy az ilyen élhetetlen nők miatt mindenkit egy kalap alá vesznek, egyedülálló anya = ingyenélő sötét nő, aki az exe pénzéből akar fedezni mindent. Ez járja itt a gyakorin, a te fajtád miatt, mert valahogy az ilyet jobban megjegyzik, mint az olyan esetet, mikor apuka a minimálisat is foghúzva adja oda, miközben valóban a gyerekre van fordítva, és azokat is elhordják a fent említett fajtának....

2017. ápr. 24. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!