Megbüntethetnek azért mert szélsőséges zenét hallgatok a kocsiba?
Szóval, nem tudom mi van velem, nem a megszokott zenei műfajt kedvelem. Úgy tudom csak legyőzni a magányt miközben vezetek, hogy szól a zene... Télen nem volt gond, felhúzott ablaknál 13-as hangerőn tudtam zenét hallgatni, úgy, hogy nem zavarhatott senkit, viszont ma majdnem megörültem a melegbe, szólt a zene és nem mertem lehúzni az ablakot, városba. Attól félek, hogy valaki vagy feljelent vagy rendőr megállít és megbüntet.
Múltok vártam pirosnál, mellém jött Apu főnöke és éppen egy olyan zene ment, amit nem igen szeret hallani vagyis épp meghallani. Mikor észleltem a gondod gyorsan ki is kapcsoltam a rádiót. Félek, hogy gondja lehet "megüti a bokáját" miattam Apunak, pedig Ő nem is politizál, én vagyok csak ennyire ferde. Szégyellem ideológiám, és a zenéket is, amikor más is hallja.
Nem tudom mennyi esélye van, hogy pont ismerős álljon mellém, meg egyebek, de én félek.
Ilyenért megbüntethetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!