Szerintetek lehet ebből bajom?
"En errol nem tehetek, nem is tudtam rola."
De mennyi igazság van abban, amit mond? Pl. "feljelent minket, mert mi szokattuk ra a fiat a kabszerre" ez igaz, ti "vettétek rá", hogy szívjon veletek?
"meg a sajat fiat is lecsukatja, mert a fia vett kabszert es nem adta meg mert hitelre vette es emiatt a diler embereket kuldott a hazukra es az anyja mrgijjedt"
Elég hülye lehet a gyerek, először is nem veszünk semmit hitelre, mert így összességében többe kerül, ráadásul pórul jár, ha nem tudja fizetni. Rengetegen mennek tönkre akár kisebb hitelekben is, akik nem tudják fizetni. Másodszor pedig nem egy dílertől veszünk hitelre valamit, mert számítani lehet rá, hogy az akár erőszakkal is visszakövetelheti a pénzt.
Te nem vagy díler, csak simán használtad a szert, komoly büntetést biztos nem kapsz, de hogy milyen törvény vonatkozik azokra, akik "rávették a másikat" hogy drogozzon, azt nem tudom, nem tudom hogy ez közvetett módon terjesztésnek számít-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!