Mi a teendő a megrendelt majd visszamondott csomaggal?
Nem tudom a kérdést jól megfogalmazni.
Rendeltem az interneten valamit. Telefonon kerestek,olcsón kínálták. Beugrottam.
Küldtek egy levelet,hogy ha megtartom akkor már többe kerül és rendszeresen küldenek még ha nem kell sértetlenül küldjem vissza. Ami ugye postaköltség.
vagy
A levél kézhezvételétől számított 14 napon belül jelezzem,hogy nem kérem a terméket és akkor vége is.
Én írtam az ügyfélszolgálatnak ,hogy nem kérem amit rendeltem és a levélben megadott ügyfélszámom is megadtam. Ez kb a 12 vagy 13 nap lehetett. - tudom előb is csinálhattam volna.
Na most azt írták,hogy a kérelmem elbírálás alatt majd a következő levélben,hogy megértették.
Ehhez képest megkaptam a terméket.
Jeleztem,hogy megkaptam amit lemondtam.
Nem válaszolnak !!
Mi a teendő ilyenkor? megtarthatom? Vissza kell küldenem? Írjam rá,hogy vissza a feladónak? A címzett nem elérhető?
De megírtam nekik, hogy megkaptam? - lehet itt rontottam el.
Szóval mi van akkor ha vissza mondom,ennek írásos bizonyítéka van,ők mezt megértik és a csomagot még elküldik?
Add fel a címükre ajánlottan, legyen nyoma, hogy feladtad, fényképezd le, videózd le, hogy becsomagolod.
De előtte még felhívnám az ügyfélszolgálatot és megkérdezném mi legyen.
És a pénzt visszaadták?
Még nem is fizettem! Ki se bontottam a csomagot.
Elvileg utánvéttel,de csekket nem kaptam.Lehet a csomagban van.
Zavaros az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!