Mit lehet tenni az állandó zaklatókkal?
Nem érdemes mindegyiket külön feljelenteni. Inkább húzd ki a csengőt, tegyél ki Harapós kutya táblát, zárd a kaput, ilyesmi..
Ismerős az ajtón kívül tükröt szerelt fel, ha olyan jön, ki se megy. Ezt ha lesz saját házam, tuti megcsinálom.
Az a legidegesítöbb amikor idegenek zaklatnak hülyeségekkel, hozzank pl valami drogos szomszédom drogos haverjai szoktak becsengetni ha a haverjuk nem nyitja ki a bejarati ajtot, egyszer felkoltottek es kimentem es kozoltem veluk hw megegyszer elofordul, hogy hozzam csengetnek a felvono elott varom oket es ketrecharc lessz...lattak rajtam, hogy nem viccelek es azota nyugalom van.
Egyszeruen ird ki egy tablara bagy nyomtasd ki egy lapra, h Jehova tanui, kulonfele arusok es adomany gyujtok kerem ne zavarjanak, ha ezt sem ertik akkor elo kell venni a bézbózütöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!